- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συγχαρητήριο μήνυμα του βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη προς τις «Σάρισες»

Θέλω να συγχαρώ τους αθλητές και τις αθλήτριες του Αθλητικού Συλλόγου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Α.Σ.Ε.Α.) ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας για τις μεγάλες επιτυχίες που σημείωσαν στους πρόσφατους αγώνες της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, με κορυφαία την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος στο ομαδικό των Νεανίδων, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Επίσης να συγχαρώ την προπονητική ομάδα, τα μέλη του Δ.Σ και τους γονείς των αθλητών και αθλητριών, τόσο για τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλουν για να έρθουν αυτές οι επιτυχίες όσο και για την άρτια διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων και Παγκορασίδων που διεξήχθη στην πόλη μας κατά το διήμερο 18 και 19 Ιουλίου 2020. Ακόμα η ανάληψη της διοργάνωσης των αγώνων του 1ου ομίλου του κυπέλλου Ευρώπης Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 καταδεικνύει την καταξίωση του συλλόγου σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Οι πρόσφατες επιτυχίες τόσο των Νεανίδων όσο και των Παμπαίδων και Παγκορασίδων επιβεβαιώνουν την άριστη και μεθοδική δουλειά που γίνεται στις ΣΑΡΙΣΕΣ και έχουν κατατάξει τον Σύλλογο σε έναν από τους κορυφαίους στην Ελλάδα, με πολλές διακρίσεις εντός και εκτός συνόρων. Εύχομαι στις ΣΑΡΙΣΕΣ πάντα επιτυχίες και να συνεχίσουν την πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου.

 

Ο Βουλευτής ΠΕ Φλώρινας
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ