- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

Σήμερα την 7η Αυγούστου 2020 και ώρα 13.00 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας συνήλθε σε κατεπείγουσα «δια περιφοράς», Συνεδρίαση μετά από πρόσκληση του Προέδρου κου Μιχαήλ Χάτζιου με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης: «Έκδοση ψηφίσματος λόγω της αδόκητης απώλειας του εκλεκτού συμπολίτη μας Αναστάσιου Κοΐδη και μέλος του Συμβουλίου Κοινότητας Φλώρινας».

Ο εκλιπών υπήρξε εξαίρετος οικογενειάρχης, ένας δραστήριος Φλωρινιώτης με εξέχων ήθος, ο οποίος διακρίθηκε για την ευγένειά του και την επαγγελματική του ευσυνειδησία. Υπηρέτησε με συνέπεια και ήθος την Τοπική Αυτοδιοίκηση και προσέφερε με όλες του τις δυνάμεις για την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου του, που τόσο αγάπησε.

Για τους παραπάνω λόγους, ο Δήμαρχος Φλώρινας, κος Βασίλειος Γιαννάκης και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, με αισθήματα βαθιάς συγκίνησης

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ

Α. Να εκφράσουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για την αδόκητη εκδημία του αείμνηστου Αναστάσιου Κοΐδη δημόσια και στην οικογένειά του, ευχόμενοι η συμβολική τιμή των συμπολιτών μας στη μνήμη του εκλιπόντα να απαλύνει έστω κατ’ ελάχιστον τον πόνο των οικείων του για την απώλειά του.

Β. Να κατατεθεί ως ένδειξη τιμής στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος συμπατριώτη μας και να παραστεί ο Δήμαρχος και αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου στην Εξόδιο Ακολουθία.

Γ. Το παρόν ψήφισμα να κοινοποιηθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος και να δημοσιευθεί στον Τοπικό Τύπο.

Ο Πρόεδρος  του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

Μιχαήλ Ε. Χάτζιος