- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συγχαρητήριο μήνυμα προς την διευθύντρια του γυμνασίου Αμυνταίου Χριστίνα Φωτιάδου

Αγαπητή φίλη Χριστίνα Φωτιάδου, Διευθύντρια Γυμνασίου Αμυνταίου.

Θέλω να σε συγχαρώ με όλη μου την καρδιά, για την επιτυχία σου, στην απόκτηση του Διδακτορικού σου από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και την τεράστια αποδοχή του από όλη την επιτροπή, όπως έμαθα.

Αισθάνομαι, ότι μαζί σου, πήρα και εγώ Διδακτορικό, αυτό που οι συνθήκες της ζωής και της κοινωνίας δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω όταν έπρεπε.

Πιστεύω, ότι οι προσπάθειές σου και οι κόποι σου ανταμείφτηκαν, εξάλλου το απέδειξες με το να έχεις πάρει και τα δύο σου Μεταπτυχιακά.

Χριστίνα, πιστεύω ακράδαντα, ότι τώρα πια μπορείς να διεκδικήσεις τη θέση που σου αξίζει και από την οποία μπορείς να προσφέρεις σε νέους ανθρώπους, την ανθρωπιά σου, την εργατικότητά σου, τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχεις αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια και να δώσεις στους νέους που αγωνίζονται και ελπίζουν σε ένα μέλλον που θα ανήκει σε όλους και όχι μόνο στους εκλεκτούς, την ελπίδα ότι μπορούν να αποκτήσουν όλοι τα εφόδια που χρειάζονται για ένα καλύτερο μέλλον.

Τα συγχαρητήριά μου, είναι φτωχά, μπροστά στις ευχές μου για την πραγματοποίηση των στόχων σου, μαζί με τις ευχές μου για υγεία και προσωπική ευτυχία.

ΛΟΥΚΑ ΒΙΡΓΙΝΙΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΗ