- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Δύο γήπεδα αντισφαίρισης προστέθηκαν στις εγκαταστάσεις του «Ο.ΞΙ.Φ. Αρένα» (pics)

Ολοκληρώθηκε η 2η φάση ανάπτυξης του Αθλητικού Κέντρου του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας «Ο.ΞΙ.Φ. Αρένα» με την προσθήκη 2 γηπέδων αντισφαίρισης. Στις φωτογραφίες που παραθέτουμε, αποτυπώνουμε την προσπάθεια αναβάθμισης όχι μόνο των Εγκαταστάσεων και Υπηρεσιών που προσφέρει το 1ο Σωματείο στην Ελλάδα αλλά  και την αναμόρφωση ενός μεγάλου κομματιού της Περιοχής του Σιδηροδρομικού Σταθμού της Φλώρινας.

Το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς όσους και όσες ονειρεύτηκαν, προγραμμάτισαν, σχεδίασαν και δούλεψαν, λιγότερο ή περισσότερο μικρή σημασία έχει, για αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ιδιαίτερες Ευχαριστίες στα ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ και την κα Βαλίνα Ρόζα για την ανεκτίμητη βοήθεια. Αποδεικνύεται στη πράξη ότι η συνιστώσα προσπάθεια σοβαρών και υγιών Θεσμών και Φορέων στη Περιοχή μας μπορεί να κάνει Θαύματα!

Σύντομα θα ανακοινωθεί ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός και των υπόλοιπων φάσεων ανάπτυξης του ΟΞΙΦ Αρένα και της ευρύτερης περιοχής

Η ημερομηνία Τέλεσης των Επίσημων Εγκαινίων θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ο.ΞΙ.Φ. και φυσικά καλεσμένοι θα είστε όλοι σας!

Παράκληση προς τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Φλώρινας να βελτιώσει τις συνθήκες φωτισμού της Περιοχής γιατί τα Διαμάντια πρέπει να Λάμπουν Νύχτα και Ημέρα!

Από το Δ.Σ.