- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Έναρξη εγγραφών και μαθημάτων στο Ωδείο Φλώρινας και στο παράρτημα Αμυνταίου

Το Ωδείο Φλώρινας και το Παράρτημα Αμυνταίου ανακοινώνουν την έναρξη των μαθημάτων για το εκπαιδευτικό έτος 2020-21. Με στόχο τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19, έχουν ληφθεί και θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα και οι κανόνες υγιεινής, έτσι όπως καθορίζονται από τις σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις. Αναλυτικές οδηγίες θα δοθούν στους γονείς και τους μαθητές του Ωδείου προς ενημέρωση.

Ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συνεργασία σας και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο Ωδείο μας.

Οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά αρχίζουν την 7η Σεπτεμβρίου.

Θα λειτουργήσουν και φέτος:

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να φοιτήσουν στο Ωδείο να κάνουν εγκαίρως την εγγραφή τους ώστε να μπορέσει το Ωδείο να οργανώσει τα ανάλογα τμήματα, ενόψει της έναρξης των μαθημάτων της νέας σχολικής περιόδου.Τα ατομικά μαθήματα οργάνων θα ξεκινήσουν στις 14 Σεπτεμβρίου και τα υπόλοιπα ομαδικά την 1 Οκτωβρίου.

Επιπλέον, το Δ.Σ. του ωδείου αποφάσισε την έκπτωση 50% επί του ποσού της εγγραφής, για όσους πραγματοποιήσουν την εγγραφή εντός του διαστήματος 7-14 Σεπτεμβρίου.

Ώρες λειτουργίας της Γραμματείας του Ωδείου Φλώρινας για εγγραφές, τις καθημερινές  10 π.μ. ως 9 μ.μ.Τηλ. επικοινωνίας: 23850-46542 και  παραρτήματος Αμυνταίου 2 μ.μ. ως 7 μ.μ. Τηλ. επικοινωνίας 23860-24243.