- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Florina Open 2020: Τα αποτελέσματα της 7ης μέρας

Ολοκληρώθηκε και το πρόγραμμα της 7ης ημέρας στο Florina Open 2020, η οποία ήταν και η κορυφαία ημέρα μέχρι σήμερα σε επίπεδο αγωνιστικότητας αλλά και προσέλευσης θεατών, οι οποίοι καθόλη την διάρκεια της ημέρας γέμισαν τον χώρο των γηπέδων και απόλαυσαν πλούσιο θέαμα μέχρι αργά την νύχτα.

Από νωρίς ξεκίνησαν οι αμφίρροπες μάχες με τον πρώτο ημιτελικό του διπλού μεταξύ των Καλαφάτη/Ζιώρδα και Παυλίδη/Ταλίδη με νικητές την ομάδα των Παυλιδη/Ταλίδη με 6-3 6-3 σε ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι. Το κοινό εδώ ήταν μοιρασμένο αλλά το χειροκρότημα πήγαινε απλόχερα και στις δύο ομάδες.

Ακολούθησε το παιχνίδι για την είσοδο στον ημιτελικό του ταμπλό των open με τον Ταλίδη να κερδίζει τον Διαφωνίδη με 6-1, 6-0 και αμέσως μετά ο πρώτος ημιτελικός των Αρχαρίων μεταξύ των Μπελμπάση και Καρρά με νικητή τον τελευταίο με 6-0, 6-2.

Ο αγώνας Ταμουτσέλης – Javier Rodrigues δεν πραγματοποιήθηκε μετά από την απόσυρση του πρώτου λόγω τραυματισμού και τον Javier να διαμορφώνει το ζευγάρι του ημιτελικού.

Το βραδινό πρόγραμμα περιελάμβανε τον δεύτερο ημιτελικό των Αρχαρίων στον οποίο νικητής ήταν ο Γούλιος, με αντίπαλο τον Σουμπάση σε έναν αγώνα που έσπασε καρδιές αφού κρίθηκε στο super t/b με 11-9. Το πρώτο σετ είχε πάει στον Σουμπάση 6-1 ενώ το δεύτερο το κέρδισε ο Γούλιος με 6-4.

Το πρόγραμμα της 7ης μέρας έκλεισε με τον προ-ημιτελκό του ταμπλό open με τον αγώνα των Παυλίδη – Πασχαλίδη με νικητή τον πρώτο με 6-2 6-2 και πολύ πολύ ωραίους πόντους και απο τους δύο.

Φτάσαμε αισίως στους ημιτελικούς των μονών και στον τελικό του διπλού οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο12/9 με τους τελικούς την Κυριακή 13-9.

Περισσότερες λεπτομέρειες, καταγραφή στιγμιοτύπων, διαμόρφωση πίνακα κλπ στο γνωστό πλέον ιστότοπο του www.northgrip-florinas.com/florinaopen-20