- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

5ος κύκλος Project Future από την Τράπεζα Πειραιώς

5ος κύκλος Project Future! Η Τράπεζα Πειραιώς συνεχίζει να στηρίζει το μέλλον των νέων.

Ο 5ος κύκλος Project Future επιστρέφει online, ενισχυμένος με μαθήματα από κορυφαία πανεπιστήμια  σε συνεργασία με το COURSERA και διαθέσιμος για πρώτη φορά σε όλη την Ελλάδα. Μπαίνοντας στο project future.gr και δηλώνοντας συμμετοχή ως τις 27 Οκτωβρίου, οι νέοι πτυχιούχοι μπορούν να εξειδικευτούν σε καινοτόμους πυλώνες:

Με κάθε αίτηση στο πρόγραμμα, παρέχεται  δωρεάν μια άδεια χρήσης για την πλατφόρμα του Coursera καθώς και πρόσβαση σε 3.800 online μαθήματα και 400 εξειδικεύσεις από κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου. Το Coursera αποτελεί κορυφαία πλατφόρμα online learning για ανώτερη εκπαίδευση.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το ProjectFuture, το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο απευθύνεται σε πτυχιούχους έως 29 ετών, «ανοίγει» τις πόρτες του και είναι έτοιμο να στηρίξει κάθε νέο στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα .

Σε συνεργασία με το ReGeneration, το μεγαλύτερο πρόγραμμα εκπαίδευσης και αμειβόμενης απασχόλησης στην Ελλάδα, η Τράπεζα Πειραιώς επιδιώκει μέσω του Project Future, να γεφυρώσει το κενό που υπάρχει μεταξύ της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και της αγοράς εργασίας.