- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Επιτυχημένη και η φετινή 26η Παμφλωρινιώτικη Ορειβατική Συνάντηση

Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020 η 26η Παμφλωρινιώτικη Ορειβατική Συνάντηση. Φίλοι και φίλες των βουνών και μέλη του ΣΕΟΦ και των αδελφών σωματείων της περιοχής είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και φέτος στον υπαίθριο χώρο του ανακαινισμένου καταφυγίου «Χρήστος Φάτσης» στην τοποθεσία Οροπέδιο του όρους Βαρνούς.

Η συνάντηση ξεκίνησε από το Σάββατο και ολοκληρώθηκε την Κυριακή το απόγευμα και οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την καθιερωμένη και παραδοσιακή ορειβατική φασολάδα δια χειρός του ειδικού σεφ του ΣΕΟΦ, Βασίλη Τσιγκέλη και των συνεργατών του.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η συνάντηση διοργανώθηκε με την εθελοντική συμμετοχή και προσφορά των φίλων και μελών του ΣΕΟΦ. Ιδίως φέτος η προσφορά ήταν μεγαλύτερη καθώς το τελευταίο διάστημα έλαβαν χώρα εργασίες ανακαίνισης του καταφυγίου με στόχο τη νέα του μορφή που τιμώντας τους αρχικούς πρωτομάστορες του την δεκαετία του 1950 θα συνεχίζει να παρέχει φιλόξενα την θαλπωρή του στις επόμενες γενιές ορειβατών που θα το επισκέπτονται. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους κ. Ιωάννη Μουμουλίδη (ιατρό) για την προσφορά του νέου τζακιού, τους κ. Κυριάκο Ναλπαντίδη (υδραυλικά), Χρήστο Αγγελόπουλο (εργαλεία/υλικά), την εταιρία ΒΙΕΜΑΚ (Σαρακίνης Αλέξανδρος), τον κ. Χάρη Ψωμά και την εταιρία BIOEXIS (Γιώρας Σούλης) για την προσφορά υλικών για την ανακαίνιση και όπως κάθε χρόνο τους αδερφούς Ιωαννόπουλου (Ιχθυοπωλείο) και κ. Μπαλάκα Γεώργιο (αρτοποιείο). Και όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατό να γίνουν χωρίς την ακούραστη επιτήρηση και καθοδήγηση του κ. Θεόφιλου Μοτεσνίτσαλη που πάντα δίνει τον καλύτερο εαυτό του για όλους και για όλα.

Ευχαριστούμε όλες και όλους για την συμμετοχή, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την 27η συνάντηση το 2021 και ευχόμαστε μια καλή ορειβατική σαιζόν με υγεία και ασφαλείς αναβάσεις και διαδρομές.

Το Δ.Σ του ΣΕΟΦ