- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Καθημερινές παρεμβάσεις από τις υπηρεσίες του Δήμου Φλώρινας για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών (pics)

Μια σειρά σημαντικών παρεμβάσεων πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, τόσο στην πόλη της Φλώρινας όσο και σε κοινότητες.

Μεταξύ των παρεμβάσεων αυτών περιλαμβάνονται:

Πλήθος παρεμβάσεων υλοποιούνται καθημερινά και από το τμήμα Οχημάτων του Δήμου Φλώρινας. Μεταξύ άλλων, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, πραγματοποιήθηκαν:

Το τμήμα Πρασίνου του Δήμου Φλώρινας προχώρησε στον καθαρισμό περιοχών και χώρων, στο κλάδεμα και στη διαμόρφωση θάμνων. Τα σημεία στα οποία έγιναν ο παρεμβάσεις είναι το Νέο Πάρκο, η Λεωφόρος Μακεδονομάχων, η Πλατεία Ηρώων, το Πάρκο Αναψυχής – Ζωολογικός Κήπος, η Λεωφόρος Κ. Καραμανλή, το Ειρηνοδικείο, οι όχθες του ποταμού Σακουλέβα, το Δημαρχείο.

Παράλληλα σε συνεργασία των τμημάτων Πρασίνου και Καθαριότητας καθημερινά μεταφέρονται με φορτηγό και σκαπτικό μηχάνημα κλαδιά και διάφορα αδρανή υλικά από τις γειτονιές της Φλώρινας και από τις κοινότητες, ενώ σε συνεργασία με το τμήμα Πολιτικής Προστασίας μεταφέρονται κλαδιά από το δημοτικό δάσος και το ύψωμα 1033.

Στόχος των παρεμβάσεων, οι οποίες συνεχίζονται σε καθημερινή βάση σε κάθε σημείο του Δήμου Φλώρινας, είναι η βελτίωση της καθημερινότητας όλων των συμπολιτών μας.