- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Με τη συμμετοχή 90 αθλητών το Προπαιδικό Πρωτάθλημα Κεντροδυτικής Μακεδονίας από την Ομάδα Τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας (pics)

Με τη συμμετοχή 90 μικρών αθλητών έγινε την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 στα γήπεδα του Αγ. Νικολάου το Προπαιδικό Πρωτάθλημα Κεντροδυτικής Μακεδονίας που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η ομάδα τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.

Στους αγώνες τηρήθηκε αυστηρά το πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας αντισφαίρισης που αφορά τα μέτρα προστασίας από τον covid19 .

Η ομάδα μας συμμετείχε με 50 αθλητές που έπαιξαν, διασκέδασαν και χάρηκαν με τους συναθλητές τους σε μια όμορφη τενιστική μέρα για την πόλη μας .

Όσο αφορά το αγωνιστικό απογευματινό μέρος των αγώνων τα παιδιά της Λέσχης είχαν καταπληκτική παρουσία αφού κέρδισαν την 1η και την 3η θέση .

Πιο συγκεκριμένα νικητής των αγώνων αναδείχτηκε ο Δανιηλίδης Ανδρέας χωρίς να χάσει ούτε ένα game και 3ος ο Σοβισλής Δημήτρης, παίζοντας και οι δύο πολύ καλό τένις αν και αγωνίστηκαν με μεγαλύτερους ηλικιακά αντιπάλους.

Αξίζουν συγχαρητήρια και στους δύο όπως επίσης και σε όλους τους αθλητές μας για την παρουσία τους σε αυτούς τους αγώνες.

Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμο Φλώρινας για την συνδιοργάνωση των αγώνων και κυρίως τον Αντιδήμαρχο κ. Ηλία Μούλελη όπως επίσης όλους τους αθλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και όλους τους μεγαλύτερους αθλητές της Λέσχης που βοήθησαν να γίνει άψογα αυτή η διοργάνωση.

Από το Δ.Σ της Λ.Π.Φ.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????