- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο Σύλλογος Θεσσαλών και φίλων Ν. Φλώρινας στήριξε τους πλημμυροπαθείς του Ν. Καρδίτσας (pics)

Ο Σύλλογος Θεσσαλών και φίλων Ν. Φλώρινας με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. στήριξε έμπρακτα τους πλημμυροπαθείς του Ν. Καρδίτσας συγκεντρώνοντας 74 δέματα με τρόφιμα μακράς διάρκειας, χαρτικά, καθαριστικά, κλινοσκεπάσματα, πετσέτες και ρούχα, στην Εύξεινο Λέσχη Φλώρινας, όπου είναι και η έδρα του Συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας και τα μέλη του Συλλόγου μας για τη συμμετοχή τους στο κάλεσμα. Συγκεκριμένα το κατάστημα καφέ ‘’the factory’’, το ΔΣ του Συλλόγου «Δρυάδες Μεσονησίου«, το Δ.Σ. του τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.) Φλώρινας, που στήριξαν την πρωτοβουλία του Συλλόγου μας , ήταν πραγματικά συγκινητική η συνδρομή τους. Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε την Εύξεινο Λέσχη Φλώρινας για τη διάθεση του χώρου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Αντωνιάδη Τάσο για την άψογη συνεργασία.

Ευχαριστούμε επίσης τα μέλη και τους φίλους που βοήθησαν στην συλλογή – τακτοποίηση και φόρτωση των δεμάτων. Ονομαστικά Κροκαρόπουλος Βασίλης, Σκριάπας Κώστας, το χοροδιδάσκαλό μας Κλεισιάρη Χρήστο, Ιωάννου Στέλλα, Θεοχάρη Μαρία, Οικονόμου Νίκο, Τσακνάκη Δέσποινα, με την επιμέλεια της προέδρου του Συλλόγου Αγαθής Οικονόμου. Επίσης έμπρακτα συνέβαλε και η Μουλιώτα Αρετή μέλος του Δ.Σ. για τη διάθεση του φορτηγού για τη μεταφορά των δεμάτων στα ΕΛΤΑ Φλώρινας. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους στα ΕΛΤΑ Φλώρινας και ιδιαίτερα στον Προϊστάμενο κ. Πέτρο Τζουβάρα, για την προθυμία που τους διακατείχε και το μέγιστο ενδιαφέρον στη διεκπεραίωση της αποστολής των αγαθών στην Καρδίτσα, δωρεάν. Σε αντίθεση με την Π.Ε. Φλώρινας που μας άφησε εν αναμονή παρά την υπόσχεσή της. Στις 6 /10/2020 στις 12:07 μ.μ. η αποστολή μας αναχώρησε από τα ΕΛΤΑ Φλώρινας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Καρδίτσας (ατελώς). Ήταν συγκινητική η προσφορά αγάπης και η συνδρομή με όποιον τρόπο ο καθένας αισθάνθηκε την ανάγκη να βρεθεί στο πλευρό των συνανθρώπων μας που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε μεγάλη ανάγκη.

Ευχόμαστε άμεση αποκατάσταση των ζημιών, οι πληγές γρήγορα να κλείσουν και να γνωρίζουν ότι «ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ». ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ

Τα μέλη του ΔΣ

Οικονόμου Αγαθή

Οικονόμου Νίκος

Τσακνάκη Δέσποινα

Ιωάννου Στέλλα

Θεοχάρη Μαρία