- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ψάχνεις καθηγητές για ιδιαίτερα; Η απάντηση στο ediaitera.gr

Η καινούργια σχολική χρονιά η οποία θα είναι πάρα πολύ ιδιαίτερη λόγω της πανδημίας έχει σχεδόν ξεκινήσει και η ανάγκη για ιδιαίτερα μαθήματα είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Χιλιάδες οικογένειες σε όλη τη χώρα ψάχνουν για καθηγητή ιδιαίτερων για τα παιδιά τους ενώ δεν είναι λίγοι και οι ενήλικες που θέλουν να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα για να εμπλουτίσουν τα προσόντα και το βιογραφικό τους. Το ψάξιμο καθηγητή δεν ήταν ποτέ απλή υπόθεση, αλλά τώρα με το internet, τα πράγματα έχουν σαφώς βελτιωθεί. Αν λοιπόν δεν θέλετε να σπαταλάτε τον χρόνο σας και θέλετε να βρείτε το καλύτερο καθηγητή για την οικογένεια σας ή για σας, η καλύτερη λύση είναι η online πλατφόρμα καθηγητών ιδιαίτερων μαθημάτων ediaitera.gr. Ας δούμε γιατί.

Όλοι οι καθηγητές σε ένα μέρος

Ας ξεκινήσουμε από τα πολύ βασικά. Αυτό που κάνει μια πλατφόρμα για κάποια κατηγορία επαγγελματιών ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, είναι το γεγονός ότι εκεί οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλους τους επαγγελματίες που ψάχνουν μαζεμένους και να επιλέξουν τον καλύτερο γι’ αυτούς. Οι πλατφόρμες αυτές λοιπόν γλυτώνουν τον χρήστη από αρκετές ώρες έρευνας στο διαδίκτυο ή και πέρα από αυτό. Τι είναι όμως αυτό που κάνει την ediaitera τόσο ξεχωριστή;

Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες του είδους που επικεντρώνονται σε μια βαθμίδα εκπαίδευσης ή ένα αντικείμενο (πχ ξένες γλώσσες), στην ιστοσελίδα ediaitera.gr μπορείτε να βρείτε καθηγητές για όλα τα μαθήματα όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, για ξένες γλώσσες αλλά και για χόμπι όπως η γυμναστική και οι πολεμικές τέχνες. Με άλλα λόγια, μπορείτε με μια αναζήτηση να βρείτε καθηγητή για τα Αρχαία για το παιδί σας και κι έναν γυμναστή γιόγκα για σας. Είναι κυριολεκτικά μια πλατφόρμα που χωράει οτιδήποτε μπορείτε να μάθετε.

Εύκολο στη χρήση

Μπορεί διαβάζοντας τα παραπάνω να νομίζετε ότι το ediaitera είναι δύσκολο στη χρήση και την αναζήτηση. Αυτό όμως ευτυχώς δεν ισχύει. Όλοι οι καθηγητές είναι ομαδοποιημένοι σε κατηγορίες και υπο-κατηγορίες ώστε να μπορεί να βρείτε εύκολα αυτό που ψάχνετε. Απλά επιλέγετε την βαθμίδα ή το αντικείμενο που σας ενδιαφέρει κι επιλέγετε από τις υπό-κατηγορίες. Για παράδειγμα, αν ψάχνετε για φιλόλογο για Αρχαία για τη Δευτέρα Γυμνασίου, επιλέγετε από την αρχική σελίδα «Γυμνάσιο» και από εκεί το μάθημα που σας ενδιαφέρει, εν προκειμένω τα Αρχαία. Με άλλα λόγια, όλα γίνονται με μερικά κλικ, δεν χρειάζεται καν να πληκτρολογήσετε κάτι. Εννοείται ότι η πλοήγηση του site από κινητό ή tablet είναι επίσης εξαιρετικά εύκολη  για τον ίδιο λόγο.

Πλήρη βιογραφικά καθηγητών

Στη βάση δεδομένων της πλατφόρμας ediaitera θα βρείτε εκατοντάδες καθηγητές σε όλη την Ελλάδα. Ο κάθε καθηγητής δημιουργεί κατά την εγγραφή του ένα πλήρες βιογραφικό – μπορεί ακόμη να προσθέσει και φωτογραφία – στο οποίο και αναγράφονται όλα τα στοιχεία που μπορεί να ενδιαφέρουν έναν υποψήφιο μαθητή, όπως οι σπουδές του, η κατάρτιση του και η εμπειρία του στα μαθήματα. Αν πιστεύετε ότι ένας καθηγητής είναι ο κατάλληλος για σας, δεν έχετε παρά να του στείλετε μήνυμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να συζητήσετε ή να κανονίσετε και κάποιο δοκιμαστικό μάθημα για να κρίνετε αν είναι ο κατάλληλος για σας.

Μαθήματα στο σπίτι ή εξ αποστάσεως

Όπως σίγουρα θα γνωρίζετε, ζήσαμε μια πολύ δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά και αναμένεται να ζήσουμε άλλη μια που θα είναι και αυτή αρκετά ξεχωριστή. Πλέον λοιπόν δεν είναι σίγουρο ότι τα ιδιαίτερα μαθήματα θα μπορέσουν να συνεχίσουν να γίνονται στο σπίτι όπως τα ξέραμε, τα πάντα μπορούν να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή. Στο ediaitera.gr θα βρείτε καθηγητές οι οποίοι ειδικεύονται και στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση ώστε να μην μείνετε χωρίς μαθήματα όσο και αν χειροτερέψει η κατάσταση με τον Covid-19. Εννοείται ότι τα εξ αποστάσεως μαθήματα είναι μια πολύ καλή λύση και για ενήλικες που δεν προλαβαίνουν να κάνουν ιδιαίτερα.