- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συμμετοχή στις χορωδίες του Ωδείου Φλώρινας

Στο πλαίσιο της επανέναρξης μαθημάτων του τρέχοντος εκπαιδευτικού έτους, το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας προχώρησε σε πλήρη εφαρμογή των μέτρων που ορίζονται στις Υπουργικές αποφάσεις σχετικά με την λειτουργία των εκπαιδευτικών δομών.  Τα μέτρα επιτρέπουν την επανέναρξη προβών σε χορωδίες και άλλα μουσικά σύνολα.

Ακολουθώντας το πνεύμα των μέτρων αυτών και με στόχευση την μείωση του συγχρωτισμού και την ανθρώπινη αλληλοπροστασία με αρωγό την ενδυνάμωση της ατομικής ευθύνης, συστήνει ενθέρμως σε όσα εκ των μελών των Χορωδιών του (και ιδιαιτέρως της Χορωδίας Παραδοσιακής Μουσικής και της Χορωδίας Γονέων και Φίλων του Ωδείου) ανήκουν σε ευπαθή κοινωνική ομάδα, να επιλέξουν να απέχουν από τις πρόβες των χορωδιών έως ότου βελτιωθούν οι δείκτες εξάπλωσης της νόσου COVID-19.

Ως εκ τούτου καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τηλεφωνικώς την πρόθεση συμμετοχής τους στα συγκεκριμένα χορωδιακά σύνολα έως την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στη Γραμματεία σου Ωδείου, ώστε να προχωρήσουμε στη διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών για τις πρόβες.

Mε εκτίμηση,

Βασίλειος Κίτσος

Διευθυντής Ωδείου Φλώρινας