- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Χάλκινο μετάλλιο για τη Χρυσή Φωτιάδου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών

Μία ακόμα μεγάλη διάκριση πέτυχε σήμερα 1/11/2020 η Χρυσή Φωτιάδου. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών (Κ21) που έγινε στην Ελευσίνα κατέλαβε επάξια την τρίτη θέση και κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο.

Η επιτυχία είναι μεγάλη αν αναλογιστούμε το μικρό της ηλικίας της Φλωρινιώτισας Πρωταθλήτριας (16 ετών). Θα μπορούσε δε, να είναι ακόμα μεγαλύτερη, αν η Χρυσή στεκόνταν λίγο πιο τυχερή στον ημιτελικό, όπου έχασε οριακά 2-3 από το Νο1 της κατηγορίας.

Στο ίδιο πρωτάθλημα αγωνίστηκε και η Δέσποινα Άμπα (14), η οποία αφού πέρασε από τη φάση των ομίλων αποκλείστηκε στη συνέχεια από την νικήτρια του τουρνουά.

Με τα χρώματα του Ολυμπιακού αγωνίστηκε στην κατηγορία των νέων αντρών ο Ιωσήφ Ελσάμι (15). Ο Ιωσήφ, που φέτος μεταγγράφηκε στην ομάδα του Πειραιά,  πέρασε από τη φάση των ομίλων και αποκλείστηκε στη συνέχεια στα νοκ άουτ παιχνίδια.

Απευθύνουμε πολλά συγχαρητήρια πρώτα στη Χρυσή, που απέδειξε για άλλη μία φορά την μεγάλη της αξία και το ταλέντο και στη συνέχεια και στην Δέσποινα και στον Ιωσήφ για την αγωνιστικότητά  τους.

Οι νικητές και οι νικήτριες:  

ΑΠΛΟ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ:

1. Ιάσονας Κορδούτης (Ο.Α. Χανίων)

2. Γεράσιμος Πετρής (Α.Ο. Ταταύλα)

3. Γιάννης Μπόσκοβιτς (Ο.Ε.Α. Ρεθύμνου)

– Ζήσης Δουκέρης (Φοίνικας Πειραιά)

ΑΠΛΟ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:

1. Μαλαματένια Παπαδημητρίου (Γ.Α.Ο. Πειραιά)

2. Ελισάβετ Τέρπου (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

3. Χρυσή Φωτιάδου (Σάρισες Φλώρινας)

– Ιωάννα Γερασιμάτου (Παναθηναϊκός Α.Ο.)