- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Εσπερινή Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Φλώρινας

Μετά από το διάγγελμα του Πρωθυπουργού, όπου η Χώρα μπαίνει και επίσημα πλέον σε καθεστώς ολικού lockdown από το Σάββατο 7 τρ. μηνός, συμπεριλαμβανομένων και των Εκκλησιών στις οποίες θα τελούνται Θ. Λειτουργίες κεκλεισμένων των θυρών, ανακοινώνουμε στους ενορίτες μας ότι αύριο Παρασκευή 6 Νοεμβρίου θα τελέσουμε Εσπερινή Θ. Λειτουργία από τις 6:30 μ.μ έως 9:00 μ.μ (Εσπερινό-Όρθρο-Θ. Λειτουργία).

Οι λόγοι που μας οδήγησαν για την απόφαση αυτή είναι οι εξής:

1) Για το Σάββατο (7/11) είχαν προγραμματισθεί να τελεσθούν δύο μνημόσυνα στο Ναό μας με τη συμμετοχή των οικείων , συγγενών και λοιπών φίλων, οπότε μετά το lockdown ήταν αδύνατο η συμμετοχή τόσων ατόμων στην τέλεση των μνημόσυνων και η αναβολή αυτών με τέλεση μόνον ενός τρισαγίου στο μνήμα των κεκοιμημένων αδελφών.

2) Για τους πιστούς που κάθε Κυριακή προσέρχονται στη Θεία Κοινωνία και έχουν προετοιμασθεί, να μη στερηθούν του Άρτου της Ζωής τον Χριστόν μας.

3) Να ενημερώσουμε τους ενορίτες μας, ότι οι προγραμματισθείσες για τον μήνα Νοέμβριο κάθε Κυριακή τέλεσης δύο Θ. Λειτουργιών αναστέλλονται. Κάθε Κυριακή θα τελείται μία Θ. Λειτουργία με τον Όρθρο από 7:30 πμ. Έως 10:00 πμ. κεκλεισμένων των θυρών. Και θα μεταδίδεται από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Λεχόβου «Ρυθμός» FM 104

Ο Προϊστάμενος

π. Σωτήριος Παρδάλης

Πρωτοπρεσβύτερος