- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστίες και ενημέρωση για τη διαδικτυακή ημερίδα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας για την ενδοοικογενειακή βία

Το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού διοργάνωσε την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα «Πίσω από τις κλειστές πόρτες: Πανδημία και βία στην οικογένεια». Αντικείμενο της εκδήλωσης ήταν η ενδοοικογενειακή βία, τόσο σε βάρος των παιδιών, όσο και των συντρόφων, η οποία αποτελεί διαχρονικά πρόκληση για τις κοινωνίες μας, αλλά και τείνει να επιδεινωθεί στις σύγχρονες συνθήκες εγκλεισμού. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με πρόσθετες αφορμές τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών (25 Νοεμβρίου) και την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού (20 Νοεμβρίου).

Εισηγητές/τριες ήταν:

Ικανοποίηση και αισιοδοξία προκάλεσε η μαζική ανταπόκριση του κοινού στο κάλεσμά μας. Περισσότερα από 500 άτομα από όλα τα μέρη της Ελλάδας παρακολούθησαν την εκδήλωση μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων και από το κανάλι μας στο YouTube από όπου προβαλλόταν σε απευθείας μετάδοση.

Ευχαριστούμε θερμά:

Στην ιστοσελίδα του Περιφερειακού Τμήματος Φλώρινας του Ε.Ε.Σ., στη διεύθυνση https://redcrossflorina.blogspot.com/,  οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες μπορούν να βρουν:

Για το ΔΣ

Άννα Μπαφίτη

Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού