- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Μειώνει την απόσταση η Μπαρτσελόνα

Και φαβορί να δινόταν η Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στην Μπαρτσελόνα, πάλι λογικό θα έμοιαζε με γνώμονα τι έχουν πετύχει έως τώρα οι ομάδες στην Primera Division.

Γράφει ο Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αυτά είναι τα καλυτερα καζινο που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα

Αήττητοι οι Μαδριλένοι, στην 8η θέση με 3/7 νίκες και 11β. οι Καταλανοί. Οι πιο πρόσφατες απουσίες των Φατί και Μπουσκέτς δημιουργούν νέα προβλήματα στον κόουτς Κούμαν, που ευελπιστεί η επιστροφή του Κουτίνιο να λύσει ορισμένα προβλήματα. Με Γκριζμάν, Ντεμπελέ, Μέσι είναι λίγο δύσκολο να θεωρηθεί η Μπαρτσελόνα αουτσάιντερ στη Μαδρίτη, σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται. Για τον Ντιέγκο Σιμεόνε ο τραυματισμός του Σουάρες (5 γκολ) συνιστά μεγάλο πρόβλημα, τη στιγμή που μόνο βέβαιο δεν είναι πώς θα παίξει ο Ντιέγκο Κόστα (1 γκολ). Λογικά θα αρχίσει ο γκολκίπερ Όμπλακ, αν και επέστρεψε από τις διεθνείς του υποχρεώσεις με ενοχλήσεις. Για την Μπαρτσελόνα αποτελεί σημείο αναφοράς το παιχνίδι αυτό, διότι της δίνει την ευκαιρία να καλύψει βαθμολογική απόσταση από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Στο σενάριο δε που το χάσει, θα μείνει πολύ πίσω. Από πλευράς απόδοσης αξίζουν οι Καταλανοί.

Στεκόμαστε λίγο και στο Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης, εκεί όπου η τιμή νίκης του Ατρόμητου ανεβαίνει. Πρόχειρο συμπέρασμα ότι το σημείο κοντράρεται. Από τα αγωνιστικά νέα δεν προκύπτει κάτι που να αιτιολογεί την άνοδο του «άσου» και τη μετάφραση της σημαντικής αλλαγής αποδόσεων ότι ο Απόλλωνας έχει παραπάνω πιθανότητες για αποτέλεσμα από τις αρχικές. Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα, πάντως, πέρασαν από το Περιστέρι, όμως ο Ατρόμητος διαθέτει και πιο γεμάτο ρόστερ και τη δεδομένη στιγμή καλύτερο προπονητή. Όσο και αν ο κόουτς Παράσχος αποτελεί σημείο αναφοράς στη σύγχρονη ιστορία των γηπεδούχων. Koντά στον διπλασιασμό, πλέον, ο Ατρόμητος ποντάρεται δυνατά.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Πριμέρα Ντιβιζιόν στο Foxbet