- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ώρα να… ξεσπάσουν οι «πολίτες»

Η Μάντσεστερ Σίτι την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό είχε ευκαιρίες για να κερδίσει με 5-0, αντί για 1-0. Έκανε 22 σουτ συνολικά, με τον Σα να κάνει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του. Τόσα είχε «παράξει» και κόντρα στην Τότεναμ, η Σίτι, οπότε στα δύο τελευταία της έχει 44 σουτ και μόλις ένα γκολ! Απίστευτη αστοχία για το συγκρότημα του Πεπ Γουαρδιόλα.

Γράφει ο Κώστας Φίλιος

Διερωτάσαι και εσύ «που να βρω εκπλήξεις στο στοιχημα»;

Στο Τσάμπιονς Λιγκ έκανε το «4 στα 4» και προκρίθηκε, οπότε επικεντρώνεται τώρα στο πρωτάθλημα και στη βελτίωση της βαθμολογικής θέσης, αφού βρίσκεται στο δεύτερο μισό του πίνακα, έχοντας φέρει 6 διαδοχικά Under 2,5 στην Πρέμιερ! Για πρώτη φορά φέτος ο Καταλανός τεχνικός θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και υποδέχεται μία ομάδα κόντρα στην οποία μετρά 6 σερί εντός έδρας νίκες, με τέρματα 24-2.

Ο λόγος για την Μπέρνλι, η οποία μόλις την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να πάρει την πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 1-0 της Κρίσταλ Πάλας. Δεύτερο σερί ματς στο οποίο κράτησε ανέπαφη την εστία της η ομάδα του Ντάιτς. Βέβαια καθοριστικό ρόλο σε αυτό έπαιξαν οι εμφανίσεις του τερματοφύλακα Πόουπ, ο οποίος όμως δίνεται εξαιρετικά αμφίβολος για το αποψινό ματς. Το πιο πιθανό είναι να αγωνιστεί ο Πίκοκ-Φάρελ, κάνοντας ντεμπούτο σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, σε ματς που θα δέχεται μία τελική στην εστία ανά 5 λεπτά.

Όλα δείχνουν πως η Σίτι θα επιστρέψει εμφατικά στις νίκες. Σκέφτηκα να ρισκάρω και περισσότερο, όμως τα ταμείο της στήλης παραμένει χαμηλά και θα… σταματήσω στο Over 3,5. Καλοδεχούμενη και η πιθανή βοήθεια από… Μπέρνλι μεριά

.Διαβάστε όλα τα προγνωστικά για την Premier League στο Foxbet