- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Το έχει… σημαδέψει η Μπόκα!

Με Κόπα Λιμπερταδόρες θα ασχοληθούμε και την αναμέτρηση της Ιντερνασιονάλ με την Μπόκα Τζούνιορς, για την φάση των 16 της διοργάνωσης.

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος

Παίξε νόμιμο στοιχημα στη Netbet

Θεωρητικά, αμφότερες είναι σε κακή κατάσταση βάσει των τελευταίων αποτελεσμάτων τους, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Η Ιντερνασιονάλ άλλαξε προπονητή, υπάρχει μεγάλη εσωστρέφεια στο εσωτερικό της ομάδας, δεν παίζει καλά και έχει σημαντικές απουσίες σε όλες τις γραμμές για να υποδεχθεί την Μπόκα. Ούτε ο νιόφερτος κόουτς Μπράγκα δεν θα είναι διαθέσιμος, καθώς αναρρώνει από τον covid-19. Ξέρουν στο εσωτερικό της Κολοράντο ότι πρέπει να πάρουν θετικό αποτέλεσμα τώρα για να έχουν ελπίδες στη ρεβάνς, αλλά παραμένει δίχως νίκη σε πέντε παιχνίδια.

Στον αντίποδα, η Μπόκα μπορεί να έρχεται από δυο σερί εντός έδρας ήττες στο εγχώριο τουρνουά, αλλά σε αμφότερα έπαιξε με αρκετές απουσίες, είτε από επιλογή (προφύλαξη βασικών), είτε λόγω εθνικών. Άπαντες στο εσωτερικό της Μπόκα ζουν και αναπνέουν για το Λιμπερταδόρες, θέλουν όσο τίποτα άλλο την κατάκτηση, για αυτό δεν δίνεται τόσο μεγάλη σημασία στο εγχώριο τουρνουά. Τώρα θα επιστρέψει όπως όλα δείχνουν και ο κομβικός εξτρέμ Σάλβιο και πάει ουσιαστικά με κομπλέ αποστολή. Θα κάνει παιχνίδι υπομονής, καθώς δεν είναι υποχρεωμένη αυτή να κυνηγήσει εξ αρχής, αλλά οι γηπεδούχοι. Στην αντεπίθεση μπορεί να κάνει ζημιά με τα γρήγορα εξτρέμ της.

Η Ιντερνασιονάλ είναι σε πολύ κακό μομέντουμ, έχει απουσίες και εσωστρέφεια. Η Μπόκα μπορεί να έρχεται από ήττες αλλά από την στιγμή που έμαθαν αντίπαλο στο Λιμπερταδόρες, όλοι μιλούσαν για αυτό το ματς. Το 2 DNB θα αποτελέσει επιλογή.

Διαβάστε όλα τα προγνωστικά για το Copa Libertadores στο Foxbet