- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Άνοιξε το loipoepikouriko.moh.gov.gr για προσλήψεις προσωπικού στα νοσοκομεία

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι άνοιξε η πλατφόρμα τήρησης επικουρικών καταλόγων (loipoepikouriko.gr) για προσλήψεις προσωπικού στα νοσοκομεία.

Η εφαρμογή θα είναι ανοιχτή για την κατάθεση αιτήσεων από την Τρίτη 1.12.2020 στις 8:00 έως και την Τρίτη 8.12.2020 στις 24:00.

Διευκρινίζεται ότι ΔΕΝ θα είναι επιλέξιμες όλες οι ειδικότητες για όλες τις θέσεις αλλά ΜΟΝΟ για τις θέσεις που έχουν πρόωρα εξαντληθεί από υποψηφίους, καθώς και για θέσεις για την κάλυψη νέων δομών του ΟΚΑΝΑ.

Στην αρχική σελίδα της πλατφόρμας στο σημείο ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ θα βρείτε τις Οδηγίες και άλλα χρήσιμα αρχεία, όπως το αρχείο με τίτλο «ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΕΩΝ – ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020», το οποίο περιέχει τις θέσεις και τις ειδικότητες ανά ΥΠΕ που είναι επιλέξιμες.

Στην εφαρμογή αυτή έχουν δικαίωμα συμμετοχής:

– όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετάσχουν για 1η φορά στη διαδικασία, εφόσον κατέχουν τα υποχρεωτικά προσόντα ανά Κατηγορία και Κλάδο όπως αυτά αναφέρονται στο Νόμο και στην ΚΥΑ

– όσοι και όσες είχαν συμμετάσχει κατά τις προηγούμενες εφαρμογές και μέχρι την έναρξη των νέων αιτήσεων δεν έχουν τοποθετηθεί σε κάποιο φορέα.

– όσοι και όσες είχαν συμμετάσχει κατά τις προηγούμενες εφαρμογές και διεγράφησαν/ακυρώθηκαν καθώς δεν είχαν επισυνάψει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ή είχαν κάνει λάθος στην αίτησή τους.

Η υποβολή των δικαιολογητικών εγγραφής θα γίνει αποκλειστικά ηλεκτρονικά.

Είναι απαραίτητο να επισυνάψετε ηλεκτρονικά τα δικαιολογητικά που αφορούν τα υποχρεωτικά προσόντα και τα μοριοδοτούμενα κριτήρια που έχετε δηλώσει.

Πριν προχωρήσετε στην υποβολή αίτησης θα ήταν καλό να διαβάσετε τα αναρτημένα αρχεία στην αρχική σελίδα εισόδου στο σημείο ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ.