- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχές του συνδυασμού «Ενότητα δημιουργία για τη Μελίτη»

Αγαπητές συγχωριανές, συνδημότισσες και αγαπητοί συγχωριανοί & συνδημότες.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε  μαζί σας την δύσκολη αυτή περίοδο.

Οι φετινές γιορτές και οι άγιες μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα είναι για όλους μας διαφορετικές και πρωτόγνωρες.

Η πανδημία μαστίζει τη χώρα μας και είναι στο δικό μας χέρι να μείνουμε ασφαλείς προστατεύοντας τα αγαπημένα μας άτομα αλλά και τους ίδιους μας τους εαυτούς . Είναι όμως και η ευκαιρία μας, να εκδηλώσουμε έμπρακτα την πίστη στον εαυτό μας και την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο.

Οφείλουμε όμως να μην χάσουμε την αισιοδοξία, την πίστη και την ελπίδα μας και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες για όλους μας και θα αρχίσουμε σιγά σιγά να επιστρέφουμε στην κανονικότητα.

Η γέννηση του Θεανθρώπου να φωτίσει τις ψυχές μας να τις γεμίσει με αγάπη και υπομονή να ελαφρύνει τον πόνο των συνανθρώπων μας που θα στερηθούν τους αγαπημένους τους.

Ο νέος χρόνος να είναι για όλους μας ευτυχισμένος παραγωγικός και δημιουργικός. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να δώσουμε στον τόπο μας ελπίδα και προοπτική  χτίζοντας γερά θεμέλια για την ευημερία  και το μέλλον των παιδιών μας. Μπορούμε να το πετύχουμε μόνο ενωμένοι,  αποφασιστικοί για το καλό του τόπου μας, των ανθρώπων μας και της πατρίδας μας.

Ο συνδυασμός μας Ενότητα δημιουργία για τη Μελίτη σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά με το βλέμμα πάντα στραμμένο  στον Άνθρωπο .