- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ανασκόπηση 2020 για τον ΑΟΦ: Μικρή η σαιζόν, αλλά…. μεγάλες οι επιτυχίες

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και αθλητισμό στην ζωή μας. Παρά την μικρή (λόγω COVID ) αγωνιστική περίοδο 2020, Ο ΑΟΦ κατάφερε σημαντικές συμμετοχές και νίκες σε Ελληνικούς και Διεθνείς αγώνες, δημιούργησε δράσεις και οργάνωσε ατελείωτες προπονήσεις για τους αθλητές του. Θα ήταν άδικο να για τον κόπο όλων μας, να μην γίνει αναλυτική αναφορά των πεπραγμένων του 2020…. που τελικά διαπιστώσαμε ότι ήταν πάρα πολλά και αξιόλογα. more+pics: www.aoflor.gr.

Ευχαριστούμε θερμά για την στήριξή τους:

Την Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας ΕΟΧΑ, τον Δήμο Φλώρινας, την Περιφερειακή ενότητα Φλώρινας, το CAFE MIKEL, την RENAULT PARISSIS, το CAFE RIVO.

* Η Φλώρινα συμμετέχει στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες YOG Lausanne 18-22/1/2020 με 4 αθλητές του ΑΟΦ

Τολμήσαμε και το φανταστήκαμε, το σχεδιάσαμε, δουλέψαμε ακούραστα επί 2 χρόνια γι αυτό, το πετύχαμε!!! Ο ΑΟΦ, ένας ερασιτεχνικός αθλητικός σύλλογος επαρχίας, με 10ετή πορεία, έφτασε να αναρριχηθεί στην 2η θέση της πανελλήνιας γενικής κατάταξης σωματείων Χιονοδρομίας, και να στείλει 4 αθλητές του στην Χειμερινή Ολυμπιάδα της Λωζάνης SUI 2020 (www.lausanne2020.sport) επι συνόλου 8 ελληνικών συμμετοχών στα Βόρεια αθλήματα.Ο Άγγελος Αντωνιάδης (Δίαθλο), η Νεφέλη Τίτα (Δίαθλο), ο Σπύρος Παπαδόπουλος (Δρ.Αντοχής) και η Έλενα Ιωάννου (Δρ.Αντοχής), είναι οι τέσσερις 17χρονοι αθλητές μας που μαζί με τον πρoπονητή τους Τίτα Χρήστο και την στήριξη του ΑΟΦ, ταξίδεψαν στο όνομα της πρόκρισης χιλιάδες χιλιόμετρα σε όλη την Ευρώπη, έζησαν χαρές και απογοητεύσεις όσον αφορά την απόδοσή τους -ενώ προκρίνονταν ξαφνικά βρίσκονταν εκτός Ολυμπιακής λίστας- τελικά τα κατάφεραν. Αντίπαλοί τους ήταν πολλοί ξένοι αθλητές προηγμένων Χιονοδρομικά χωρών, που διεκδικούσαν την ίδια θέση. Οι προπονήσεις ασταμάτητες όλο τον χρόνο-με διακοπή μόνο για 10 ημέρες την Άνοιξη-σε σκληρές συνθήκες καύσωνα, βροχής, παγετού, με πολύωρες μετακινήσεις και έξοδα. Η ανταμοιβή για τα παιδιά μας όμως τεράστια… μια συμμετοχή σε Ολυμπιάδα θα τους συνοδεύει σαν παρακαταθήκη σε όλη τους την ζωή

* Στην Ελβετία με την Εθνική ομάδα για το Παγκόσμιο Πρωταθλημα εφήβων Διάθλου και στην Βοσνία για το SKI FIS CUP οι 17 αθλητές του ΑΟΦ

-Στο LEINZERHEIDE της Ελβετίας (link:https://www.lenzerheide2020.ch/en) ταξιδέψαν 4 αθλητές του ΑΟΦ με την Εθνική αποστολή της ΕΟΧΑ απο 24/1 εως 2/2/2020. Οι αθλητές μας Άγγελος Αντωνιάδης, Αθανάσιος Γάστης, Σπύρος Παπαδόπουλος, Νεφέλη Τίτα ύστερα απο πρόσκληση της ΕΟΧΑ συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων 2020 στο άθλημα του Διάθλου, σε μια σειρά απο απαιτητικούς αγώνες αποστάσεων με σκοποβολή.

-Στο PALE της Βοσνίας λιγο έξω απο το Σεράγεβο,ταξίδεψαν 13 αθλητές του ΑΟΦ απο 24-26/1/2020. Οι αθλητές μας θα αγωνίστηκαν με τα Ελληνικά χρώματα, στο άθλημα του Σκι δρόμων αντοχής σε όλες τις κατηγορίες και τις 2 ημέρες αγώνων 24-25/1 και τους συνόδευσε ο προπονητής του ομίλου Τίτας Χρήστος. Συμμετοχές Βοσνίας: Λαδοπούλου Βούλα, Σαρακίνη Ελευθερία, Ρόζα Χριστίνα, Δούμτση Μελινα, Σιεκρης Ευάγγελος, Λυκούδης Θάνος, Σαρακίνης Βασίλειος, Στεργίου Θωμάς, Ροσενλής Βασίλειος, Προδρομίδης Αντώνιος, Γρηγοριάδης Στέφανος, Γιωργάκης Ιωάννης, Αθανασίου Ευάγγελος.

*Ο Ευάγγελος Αθανασίου και η Χριστίνα Ρόζα στο βάθρο των νικητών στην Βοσνία

Στο βάθρο των νικητών ανεβήκαν οι αθλητές του ΑΟΦ Ευάγγελος Αθανασίου (αργυρό & χάλκινο μετάλλιο) και η Χριστίνα Ρόζα (χάλκινο μετάλλιο) στον διήμερο Διεθνή αγώνα χιονοδρομίας στο Pale JAGORINA της Βοσνίας στις 25-26/1/20. Σε μέτριο επίπεδο κυμάνθηκαν οι επιδόσεις των υπολοίπων αθλητών μας που συμμετείχαν.

* Πανελλήνια αξιολόγηση σωματείων Χιονοδρομίας 2019. Στην δεύτερη θέση ο ΑΟΦ

Στην 2η θέση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Αθλητικός Όμιλος Φλώρινας (ΑΟΦ) στην ετήσια αξιολόγηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ) σε σωματεία Χιονοδρομίας που ανήκουν στην δύναμη της. Η αξιολόγηση είναι ποιοτική και ποσοτική και αφορά νίκες, συμμετοχές σε διεθνείς αγώνες, αθλητικές διοργανώσεις, καλλιέργεια φυτωρίων, ανάπτυξη διαφόρων αθλημάτων. Η διάκριση αυτή για τον ΑΟΦ είναι τιμητική και δεν συνεπάγεται χρήματα και επιχορηγήσεις, πάρα μόνο ηθική ικανοποίηση και χαρά για την κοπιαστική 11μηνη δουλειά που γίνεται κάθε χρόνο. Μετά απο 11 χρόνια ζωής ο ΑΟΦ (Ίδρυση ΔΕΚ 2008) κατέκτησε ξανά την 2η θέση αφού αναμετρήθηκε με 37 ελληνικά σωματεία, που τα περισσότερα απο αυτά, αριθμούν πολλά χρόνια ζωής με παράδοση στον χώρο.

* Η κοπή της βασιλόπιτας του ΑΟΦ 2020

15-2-20.Στην πολύ όμορφη και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα του hotel EMERALD πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του ΑΟΦ για το 2020 με την παρουσία πολλών φίλων, αθλητών και μελών του Ομίλου. Την εκδήλωση τίμησαν με την φυσική παρουσία τους, ο δήμαρχος Φλώρινας κος Βασίλειος Γιαννάκης καθώς και οι ιστορικές φυσιογνωμίες της Φλωρινιώτικης χιονοδρομίας

* Δις χρυσοί η Νεφέλη Τίτα και Ευάγγελος Αθανασίου στους Πανελλήνιους &FIS αγώνες Χιονοδρομίας

*Με 24 μετάλλια (4 χρυσά-10 αργυρά-10 χάλκινα) επέστρεψε ο ΑΟΦ απο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα χιονοδρομίας που πραγματοποιήθηκε στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας 22-23/2/20 με διοργανωτές τον ΕΟΣ Νάουσας και την ΕΟΧΑ.Το διήμερο των αγώνων αθλοθετήθηκαν αγωνίσματα SPRINT και DISTANCE και οι αγώνες ήταν και διεθνείς παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.Απο τον Αθλητικό Όμιλο Φλώρινας στο βάθρο των νικητών ανέβηκαν οι:Νεφέλη Τίτα (2 χρυσά-2 αργυρά), Αθανασίου Ευάγγελος (2χρυσα), Στεργίου Θωμάς (4 αργυρά), Ροσενλης Βασίλειος (4 χάλκινα), Προδρομίδης Αντώνης (2 αργυρά),Γεωργάκης Ιωάννης (1 χάλκινο),Σαρακίνη Ελευθερία (1 χάλκινο), Λαδοπούλου Βούλα (2 χάλκινα), Αντωνιάδης Άγγελος (2 αργυρά), Παπαδόπουλος Σπύρος (2 χάλκινα). Συγχαρητήρια σε όλους τους 21 αθλητές μας,καθώς και σε όλα τα παιδιά των υπόλοιπων συλλόγων που συμμετείχαν.Συμμέτοχες ΑΟΦ: Λαδοπουλου Βούλα, Μαυρουδή Ραφαέλλα, Βέλλιου Εύα, Ιωάννου Έλενα, Νεφέλη Τίτα, Σαρακίνη Ελευθερία, Δούμτση Μελίνα, Σαρακίνης Βασίλης, Ηλίας Ευάγγελος, Αθανασίου Αθανάσιος, Λυκούδης Θάνος, Παπαδόπουλος Σπύρος, Αντωνιάδης Άγγελος, Σιέκρης Ευάγγελος, Παπαδημητρίου Αθανάσιος, Στεργίου Θωμάς, Ροσενλής Βασίλης, Αθανασίου Ευάγγελος, Προδρομίδης Αντώνης, Γεωργάκης Γιάννης.

 

* Χρυσός και αργυρός Βαλκανιονίκης ο Ευάγγελος Αθανασίου στην Χιονοδρομία

 Την υπέρβαση έκανε και μας εξέπληξε ευχάριστα ο αθλητής μας Ευάγγελος Αθανασίου, αφού στο Βαλκανικό Κύπελλο Χιονοδρομίας που πραγματοποιήθηκε στο Μαύροβο North Macedonia 25-26/2/20, κατέκτησε για την Ελλάδα και τον ΑΟΦ, την πρώτη και την δεύτερη θέση σε ισάριθμους αγώνες των 5 km και 2.5 km με εξαιρετικό χρόνο επίδοσης.Στους αγώνες αυτούς συμμετείχε ο ΑΟΦ με 14μελή αποστολή..παράλληλα με την Εθνική ομάδα της ΕΟΧΑ, στην οποία μετείχαν και 2 αθλητές του ΑΟΦ (Αντωνιάδης Αγγελος-Στεργίου Θωμάς).Ικανοποιητικά κρίνονται στο σύνολο τα αποτελέσματα των υπολοίπων αθλητών μας, με μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.Συμμέτοχες ΑΟΦ: Σαρακίνη Ελευθερία, Δούμτση Μελίνα, Σαρακίνης Βασίλης, Λυκούδης Θάνος, Αντωνιάδης Άγγελος (ΕΟΧΑ), Σιέκρης Ευάγγελος, Στεργίου Θωμάς (ΕΟΧΑ), Ροσενλής Βασίλης, Αθανασίου Ευάγγελος, Προδρομίδης Αντώνης, Γεωργάκης Γιάννης, Παπαδόπουλος Γιάννης, Γρηγοριάδης Στέφανος, Γάστης Αθανάσιος, Μούλελη Κατερίνα (coach),Τίτας Χρήστος (Αρχηγός).

* Στους Γερμανικούς-Αυστριακούς στίβους, αγωνίζονται τώρα οι Φλωρινιώτες αθλητές Παπαδόπουλος, Αντωνιάδης και Τίτα

 Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cross Country Ski Εφήβων & Νεανίδων ODERWIESENTAL GER, καθώς και στα Διεθνή κύπελλα Διάθλου JIBU CUP ARMPER GER-HOFILTSEN AYST λαμβάνουν μέρος με την Εθνική ομάδα Χιονοδρομίας, οι τρεις πρωταθλητές απο την Φλώρινα και τον ΑΟΦ, Σπύρος ΠαπαδόπουλοςΆγγελος Αντωνιάδης και Νεφέλη Τίτα. Aναχώρησαν 27/2/20 οδικώς, για την 17ήμερη αποστολή της ΕΟΧΑ.

 * VOLOS Racing Summer Ski Camp AOF 2020.

Ο ΑΟΦ άλλαξε σελίδα στα προπονητικά CAMP που μέχρι τώρα – επί 10 χρόνια – πραγματοποιούσε. Ξεκίνησε πιλοτικά τον Ιούλιο 2020, 6ημερο προπονητικό SUMMER CAMP στον ΒΟΛΟ και συγκεκριμένα με διαμονή στην ΑΓΧΙΑΛΟ στο Tokalis Boutique Hotel & Spa με full board διαμονή. Οι προπονήσεις (3/ημερα) Roller Ski, τρέξιμο, δύναμη, σκοποβολή και ισορροπία, έγιναν στο Δάσος Κουρί στον ΑΛΜΥΡΟ και στο Πήλιο. Πραγματοποιήθηκαν ημερήσιες εκδρομές στις μαγευτικές θάλασσες στον Μυλοπόταμο, Τσαγκαράδα, Παπά-Νερό, Σκιάθο.

* Μετάλλια και επιδόσεις για τον ΑΟΦ στον διεθνή αγώνα ROLLER SKΙ στο ΚΡΟΥΣΟΒΟ

Πλούσια η συγκομιδή μεταλλίων για την Ελλάδα, την ΕΟΧΑ και τον ΑΟΦ στον διεθνή αγώνα ROLLER SKI που πραγματοποιήθηκε στο Κρούσοβο της Βόρειας Μακεδονίας το τριήμερο 27-30/8/20. Η Εθνική ομάδα Χιονοδρομιας στελεχωμένη από αθλητές του ΑΟΦ & του ΕΟΣ Νάουσας, καθώς και μεμονωμένοι αθλητές των παραπανω συλλόγων αγωνίστηκαν σε δυσκολους αγώνες Roller ski -απόστασης και sprint- έχοντας να αντιμετωπίσουν όχι μόνο την μεγάλη υψομετρική διαφορά της διαδρομής των 12km/6km, αλλά και την αφορητη ζεστη. Κατάφεραν να επιστρέψουν στην Ελλάδα φορτωμένοι με μετάλλια αλλά και αξιοζήλευτη διεθνή βαθμολογία.Συγκεκριμένα τα μετάλλια από τον ΑΟΦ: Λαδοπουλου Παρασκευή (2 αργυρα-1 χάλκινο & 93 FIS point) , Ρόζα Χριστίνα (2 χρυσα-1 αργυρό), Ροσενλης Βασίλης (1 χρυσο-1αργυρο-1 χάλκινο), Αντωνιάδης Άγγελος (4η θεση-100 fis point).

* Στην κορυφή Λαδοπούλου και Ροσενλής, 13 μετάλλια για τον ΑΟΦ στο Διεθνές Κύπελλο ROLLER SKΙ στο ΜΕΤΣΟΒΟ

Με 13 μετάλλια (5 χρυσά-3 αργυρά-5 χάλκινα) επέστρεψε η ομάδα του ΑΟΦ απο το διεθνές Κύπελλο ROLLER SKI που πραγματοποιήθηκε στο Μέτσοβο και στα Ιωάννινα το τριήμερο 4-6/9/20.Οικοδεσπότες της διοργάνωσης ο τοπικός σύλλογος ΕΟΣ ΜΕΤΣΌΒΟΥ και η ΕΟΧΑ, έφεραν σε πέρας μία δύσκολη διοργάνωση με επιτυχία. Επιτυχία όμως και μάλιστα μεγάλη, είχαν και οι αθλητές του ΑΟΦ αφού κατάφεραν να αποσπάσουν το 44% του συνόλου των μεταλλίων όλων των αγωνισμάτων και κατηγοριών ΑΓΕΝ-Π-Κ.Κυρίαρχοι στις κατηγορίες τους, η Λαδοπούλου Βούλα και ο Ροσενλής Βασίλης, δεν άφησαν περιθώριο αμφιβολίας των ικανοτήτων τους και κατέκτησαν 3 και 2 κύπελλα αντίστοιχα. Ο Αντώνης Προδρομίδης στους παίδες κατέκτησε 2 αργυρά μετάλλια, ενώ η Ρόζα Χριστίνα (πρώτη χρονιά κορασίδα) σε μια υπεράνθρωπη προσπάθεια πήρε το αργυρό μετάλλιο χάνοντας κυριολεκτικά για λίγα εκατοστά στο νήμα, την πρώτη θέση στην κατηγορία κορασίδων. Στις κατηγορίες τους, η Νεφέλη Τίτα και ο ΄Αγγελος Αντωνιάδης, πήραν την τρίτη θέση δις και απο 2 χάλκινα μετάλλια αντίστοιχα.Τέλος ο νεοεισερχόμενος στην κατηγορία παίδων Γεωργάκης Γιάννης πήρε το χάλκινο μετάλλιο.Συγχαρητήρια σέ όλα τα παιδία μας για την προσπάθεια και τις επιδόσεις τους.Στην 15μελή αποστολή συμμετείχαν οι: ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΕΛΕΝΑ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΝΕΦΕΛΗ ΤΙΤΑ, ΣΑΡΑΚΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΣΑΡΑΚΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΘΑΝΟΣ, ΓΑΣΤΗΣ ΘΑΝΟΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΘΩΜΑΣ, ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΣΕΝΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΣΙΕΚΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΡΟΖΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.

* Οι Φλωρινιώτισσες αθλήτριες Λαδοπούλου και Τίτα, μαζί στο διεθνές βάθρο των νικητών στους Διεθνείς αγώνες ROLLER SKI CUP SKOPIA.

Με τρία μετάλλια επέστρεψαν από τα γειτονικά Σκόπια οι αθλήτριες του ΑΟΦ, Παρασκευή Λαδοπούλου (Χρυσό & αργυρό μετάλλιο) και Νεφέλη Τίτα (χάλκινο μετάλλιο). Έλαβαν μέρος, εκπροσωπώντας την ΕΟΧΑ και την Εθνική ομάδα, στους Διεθνείς αγώνες ROLLER SKI CUP SKOPIA 23/24-9-20 πετυχαίνοντας εξαιρετική διεθνή FIS βαθμολογία και ανεβαίνοντας μαζί στο βάθρο των νικητών, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου σε Διεθνή διοργάνωση..

* Χρυσά μετάλλια για Ροσενλή Βασίλη και Αναστασιάδου Κλειώ στο θερινό δίαθλο στην Καστοριά

Με πέντε μετάλλια επέστρεψαν από την Καστοριά οι 13 αθλητές του ΑΟΦ την Κυριακή 11/10/20. Αγωνίστηκαν στο Θερινό δίαθλο (σκοποβολή + τρέξιμο) σε έναν εξαιρετικό αγώνα που διοργάνωσε ο ΣΧΟ Καστοριάς, με συμμετοχή περίπου 100 παιδιών στις μικρές κατηγορίες. Ο Ροσενλής Βασίλης και η Αναστασιάδου Κλειώ, κατέκτησαν το Χρυσό μετάλλιο και τα αντίστοιχα Κύπελλα, ο Αθανασίου Ευάγγελος το αργυρό μετάλλιο, ενώ χάλκινα μετάλλια κέρδισαν ο Προδρομίδης Αντώνης και η Μούλελη Έλενα.Απο τον ΑΟΦ συμμετείχαν: ΡΟΣΕΝΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΜΟΥΤΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΡΟΖΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΜΟΥΛΕΛΗ ΕΛΕΝΑ, ΚΑΡΥΠΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΜΙΧΑΙΛΙΔΟΥ ΠΩΛΙΝΑ, ΒΙΤΚΑ ΦΑΙΔΡΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΚΛΕΙΩ.

* Διήμερο επιτυχιών για τον ΑΟΦ με 12 μετάλλια και 3 κύπελλα σε Διεθνή αγώνα Roller ski στην Βεροια

Με απόλυτη επιτυχία έκλεισε για τον ΑΟΦ το διήμερο 24-25/10/20 του Διεθνή αγώνα Roller ski,που πραγματοποιήθηκε στην Βέροια (Φράγμα Αλιάκμονα) με διοργανωτές τον ΣΧΟ Βέροιας και τον ΕΟΣ Νάουσας. Κατάφερε να κερδίσει 12 μετάλλια και 3 κύπελλα με τους 23 αθλητές του που έλαβαν μέρος και κυριολεκτικά γέμισαν όλες τις κατηγορίες.

Στο βάθρο των νικητών ανέβηκαν απο τον ΑΟΦ:Ροσενλής Βασίλης ( 2 κύπελλα-2 χρυσά μετάλλια), Λαδοπούλου Παρασκευή (1 κύπελλο-1 χρυσο και 1 αργυρο μετάλλιο), Αθανασίου Ευάγγελος (2 αργυρά μετάλλια), Ρόζα Χριστίνα (1 αργυρό-1 χαλκινο μετάλλιο), Προδρομιδης Αντώνης (2 χάλκινα μετάλλια), Μιχαιλιδου Πωλίνα (1 χαλκινο μετάλλιο), Βιτκας Νικόλαος (1 αργυρό μετάλλιο). Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του ΑΟΦ, καθώς και σε όλους τους τους αθλητές των υπόλοιπων συλλόγων που αγωνίστηκαν. Απο τον ΑΟΦ έλαβαν μέρος: ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΘΩΜΑΣ, ΓΑΣΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΡΟΣΕΝΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΝ.ΝΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΜΟΥΤΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΛΑΖΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΡΟΖΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΤΣΙΚΡΙΤΣΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΚΛΕΙΩ, ΜΟΥΛΕΛΗ ΕΛΕΝΑ, ΒΙΤΚΑ ΦΑΙΔΡΑ, ΚΑΡΥΠΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΜΙΧΑΙΛΙΔΟΥ ΠΩΛΙΝΑ, ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΑ, ΣΑΡΑΚΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

* 26/11/20 Εγγραφή του ΑΟΦ στο Μητρώο νόμιμων Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ

 * Στην Αυστρία με την Εθνική ομάδα Χιονοδρομίας η Νεφέλη Τίτα και ο Αθανάσιος Γάστης

Στο RAMSAU am Dachstein (Tirol AUSTRIA) βρίσκονται από την Τρίτη 8/12/20 οι αθλητές του ΑΟΦ, Νεφέλη Τίτα και Αθανάσιος Γάστης, για 10ήμερη προετοιμασία στο Δίαθλο και στους Δρόμους Αντοχής. Οι παραπάνω αθλητές κλήθηκαν από την Εθνική ομάδα Χιονοδρομίας της ΕΟΧΑ -βάσει βαθμολογίας- να συμμετέχουν στην πρώτη για το 2020 εφηβική χειμερινή προετοιμασία. Είναι ένα τμήμα του γενικότερου προπονητικού πλάνου ανάπτυξης των Βορείων Αθλημάτων για την Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας. Τις τελευταίες μέρες επωφελούνται της πρόσφατης φυσικής χιονοκάλυψης και προπονούνται άρτια και εντατικά στο σκι αλλά και στην σκοποβολή, σε ένα πανέμορφο διεθνή Χειμερινό προορισμό στα 1135m υψόμετρο. Σε απόσταση 30min από το RAMSAU, βρίσκεται και ο παγετώνας DACHSTEIN 2700m, που με τις προηγμένες εγκαταστάσεις του, δίνει την δυνατότητα στους χιονοδρόμους να προπονηθούν και το καλοκαίρι.

Το Δ.Σ.