- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήρια της διοίκησης του Νοσοκομείου Φλώρινας προς δωρητές

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε επιχειρήσεις και φορείς, για την ευαισθησία και την γενναιοδωρία που επέδειξαν προσφέροντας δωρεάν:

  1. Εταιρία ΕΛΙΜΙΩΤΙΔΑ ΙΚΕ (Εμπόριο – Αντιπροσωπείες – Εισαγωγές – Εξαγωγές): 720τεμ νερό επιτραπέζιο «ΕΔΕΣΣΗΣ» 0,5 lt για τις ανάγκες του Γ.Ν.Φ.
  2. Acropolis Chartering & Shipping Inc. (Ναυτιλιακή Εταιρεία): ένα (1) μόνιτορ Draeger Vista 120 V3 Model C+, συνολικής αξίας 4.000€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. για τις ανάγκες του Γ.Ν.Φ. στηρίζοντας την προσπάθεια του ιατρικού, νοσηλευτικού και βοηθητικού προσωπικού στην καταπολέμηση της επιδημίας COVID-19.
  3. ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ Φλώρινας: 700τεμ μάσκες μιας χρήσης 3ply για τις ανάγκες του Γ.Ν.Φ.
  4. Το Τμήμα Δ1 του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας και της υπεύθυνης δασκάλας: διάφορες ευχετήριες κάρτες για τους ασθενείς του Γ.Ν.Φ καθώς και διακοσμητικούς χιονάνθρωπους για το προσωπικό του Γ.Ν.Φ.
  5. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας: 1.296τεμ εμφιαλωμένου νερού του 0,5 Lt για τους εργαζόμενους της κλινικής Covid του Γ.Ν.Φ.
  6. Τους-τις Μαθητές/τριες του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και του Ειδικού Νηπιαγωγείου Φλώρινας: Κάρτες με Χριστουγεννιάτικες ευχές για Καλές Γιορτές προς όλους τους εργαζομένους του Γ.Ν.Φ. σε ένδειξη σεβασμού και απέραντης ευγνωμοσύνης.
  7. Το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Νομού Φλώρινας: χίλιες (1000τεμ) μάσκες για τις ανάγκες του Γ.Ν.Φ. ως ένδειξη τιμής και αντί κατάθεσης στεφάνου προς τον εκλιπόντα συνάδελφο Πετσούκη Κων/νο.
  8. Το 6ο Νηπιαγωγείο Φλώρινας: ευχετήριες κάρτες προς το Ιατρικό, Νοσηλευτικό προσωπικό και τους ασθενείς του Γ.Ν.Φ.
  9. Το Κατάστημα Μουντούση Μιχαήλ (Καφεκοπτείο – Είδη Ζαχαροπλαστικής – Ξηροί Καρποί): διάφορα είδη ζαχαροπλαστικής προς το Γ.Ν.Φ.
  10. Το Δήμο Φλώρινας: διάφορα είδη ζαχαροπλαστικής προς το Γ.Ν.Φ.
  11. Επιχείρηση Σταμπουλίδης Χαράλαμπος: 400τεμ. Ατομικής χημικής τουαλέτας μιας χρήσης για τις ανάγκες του Γ.Ν.Φ.
  12. Βασίλειος Ιωάννου (Βιοπαθολογικό Εργαστήριο) Μονοπρόσωπη εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης: τέσσερα (4) στρώματα Latex αδιάβροχα νοσηλευτικής κλίνης για τις ανάγκες του Γ.Ν.Φ.

Στην δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, οι ευγενικές αυτές προσφορές μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.

Ο Διοικητής

Παπούλκας Χρήστος


Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε συμπολίτες μας, επιχειρήσεις και εταιρείες για την ευαισθησία και την γενναιοδωρία που επέδειξαν προσφέροντας δωρεάν:

Στη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, οι ευγενικές αυτές προσφορές μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.

 

Ο Διοικητής

Παπούλκας Χρήστος