- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο προς το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας

Θεωρούμε χρέος μας να εκφράσουμε δημόσια την ευγνωμοσύνη μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Χειρουργικής και της Καρδιολογικής Κλινικής, αλλά και όλου του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, διότι κατά την δύσκολη και πολυήμερη νοσηλεία του συζύγου, πατέρα και παππού μας, Αθανάσιου Γιαγκούλη, διαπιστώσαμε την πραγματικά άριστη επιστημονική επάρκεια, το ήθος, το υψηλό αίσθημα του καθήκοντος, το ενδιαφέρον και το υψηλό επίπεδο ευθύνης τους, νοιώθοντας με τη σειρά μας το αίσθημα της ασφάλειας και του υψηλού επιπέδου φροντίδας.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους χειρουργούς κ. Δημάκη Κωνσταντίνο, κ. Μαρκόπουλο Γεώργιο, κ. Παπατόλιο Γεώργιο, κ. Λιαμαρκόπουλο Εμμανουήλ, όπως και τους ειδικευόμενους ιατρούς του τμήματος, για την ιατρική και επιστημονική γνώση και εμπειρία, την υπευθυνότητα και το ήθος που τους διακρίνει.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους καρδιολόγους κ. Βαλασιάδη Δημήτριο, κ. Κλιγκάτση Παντελή και ιδιαίτερα τον κ. Νάνη Λυκούργο για την αμέριστη συμπαράσταση και το ανθρώπινο ενδιαφέρον που έδειξαν.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις προϊσταμένες και υπεύθυνες των τμημάτων, καθώς και όλες τις νοσηλεύτριες για το έργο που επιτελούν νυχθημερόν με επαγγελματισμό, ευγένεια, σεβασμό και ζεστά χαμόγελα.

Τις ευχαριστίες μας και στον παθολόγο και φίλο κ. Λιάκο Ευθύμιο (Πτολεμαΐδα), στον καρδιολόγο κ. Νικήτα Κακαβά (Φλώρινα) και στον γαστρεντερολόγο κ. Σάλτα Δημήτριο (Κοζάνη), για το ενδιαφέρον, τις ιατρικές γνώσεις και τις συμβουλές τους, που μας οδήγησαν στο Νοσοκομείο εγκαίρως.

Τέλος, θα θέλαμε να επισημάνουμε την τήρηση των μέτρων προστασίας λόγω covid-19 (καθαριότητα, υπηρεσία εστίασης, κυλικείο, τραυματιοφορείς) και την τάξη που επικρατεί και που αποτελούν υπόδειγμα Δημόσιου Νοσοκομείου που μας τιμά!

Ευχόμαστε ο Θεός να του δίνει υγεία και δύναμη.

Οικογένειες

Αθανασίου Γιαγκούλη

Βασιλείου Αγορόπουλου

Πέτρου Κύρκου