- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Νεκτάριος Κυρκόπουλος: Η εντυπωσιακή εμφάνιση και η καριέρα στις διεθνείς πασαρέλες

Ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος είναι ένας άντρας με πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση που μαγνητίζει κάθε βλέμμα. Μάλιστα, μας κάνει πολύ περήφανους στο εξωτερικό, αφού έχει περπατήσει σε ξένα catwalks και έχει διαγράψει τη δική του πορεία στο μόντελινγκ. Παράλληλα, έχει κάνει μικρές συμμετοχές, πολλές φορές, σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές του Bollywood στην Ινδία, την Τουρκία και την Κίνα.

Άνθρωποι που τον γνωρίζουν λένε ότι σαν χαρακτήρας είναι ιδιαίτερα αγαπητός, σεμνός και ευγενής από τη  φύση του, φιλομαθής και φανατικός βιβλιοαναγνώστης. Δεν επέτρεψε ποτέ στον εαυτό του να  εκμεταλλευτεί καταστάσεις που αντετίθεντο στα «πιστεύω» του και μια  στάση  ζωής που  αποτελεί μείξη αρχαιοελληνικής  και ανατολικής φιλοσοφίας που καθορίζει  την καθημερινότητα του.

Κι ενώ προτιμά να εργάζεται «αθόρυβα»,  η παρουσία του και μόνο, κάνει πολύ… «θόρυβο», είναι αδύνατον να περάσει απαρατήρητος.

Τα τελευταία χρόνια είσαι πολίτης του κόσμου. Αλήθεια Νεκτάριε, μέχρι που έφταναν τα όνειρά σου όταν πρωτοξεκίνησες την καριέρα σου ως μοντέλο;

Όλοι έχουμε και κάνουμε όνειρα! Αλλά είναι τελείως διαφορετικό όταν τα ζεις και έχει πάρει η καθημερινότητά σου μια τέτοια τροπή, με πολύ τρέξιμο, συναντήσεις, πτήσεις, επαφές και υποχρεώσεις. Δεν φανταζόμουν ότι θα είναι τόσο μεγάλη η κούραση, αλλά σίγουρα δεν βαριέσαι κιόλας κάνοντας όλα αυτά. Δουλεύω αισίως κοντά στα 14 χρόνια. Στην Ελλάδα μπορώ να πω ότι έχω κάνει τα πάντα, έχω συνεργαστεί με όλους, έχω τις καλύτερες αναμνήσεις και σχέσεις, αλλά μετά φτάνει σε ένα τέλμα η καριέρα σου που θέλεις να κάνεις και άλλα πράγματα, οπότε κι εγώ σαν ανήσυχο πνεύμα που είμαι, ήθελα να δοκιμάσω κι άλλα πράγματα, με αποτέλεσμα να φύγω στο εξωτερικό. Ήμουν τυχερός κι εμένα η κρίση με βρήκε έξω.

Πως είναι η καθημερινότητά σου στo εξωτερικό;

Έχει πολλές απαιτήσεις, πίεση και στρες αλλά δε γίνεται χωρίς αυτά. Στον ελεύθερό μου χρόνο πηγαίνω στον κινηματογράφο, απαραίτητα στο γυμναστήριο και κάνω και λίγο τένις. Ειλικρινά, όμως, μου λείπει το ελληνικό καλοκαίρι και η Ελλάδα γενικά.

Ποιος άνθρωπος σε μύησε στο χώρο της μόδας;

Ο Frank Delubac. Κι αν µου έµαθε κάτι, αυτό είναι το εξής. «Είναι ευτυχία και τύχη µαζί το να νιώθεις και να δείχνεις όµορφος όσο µεγαλώνεις αλλά και να µην ξεχνάς να αθλείσαι σε καθηµερινή βάση, να τρέφεσαι σωστά και µέσα σε όλα όσα κάνεις ν’ αναγνωρίζεις πόσο σηµαντική είναι η ευγένεια και η υποµονή».

Τι θα συμβούλευες τα νέα παιδιά που θα ήθελαν να ασχοληθούν με το μόντελινγκ;

Να βρουν ένα σωστό και αξιόπιστο πρακτορείο και φυσικά να έχουν σοβαρότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια.

Τι εύχεσαι για τη νέα χρονιά που ήρθε;

Η νέα χρόνια… θέλω να είναι γεµάτη υγεία, υγεία, υγεία!

 

Grooming: Κωνσταντίνος Κολιούσης

Φωτογράφος: Σάκης Καρακασίδης

Ρούχα από προσωπική συλλογή

 

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο τη συνέντευξη του Νεκτάριου Κυρκόπουλου σε δίκτυο του Ντουμπάι:

Πηγή: www.fthis.gr