- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Υποστηρικτικό υλικό και χειροποίητα είδη προσέφερε το Λύκειο Ελληνίδων Φλώρινας στο Ειδικό Νηπιαγωγείο και Ειδικό Δημοτικό Σχολείο (video, pics)

Στο πλαίσιο του κοινωνικού ρόλου του Λυκείου των Ελληνίδων παράρτημα Φλώρινας, η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Χριστίνα Δ. Γκόλνα, συνοδευόμενη από την Αντιπρόεδρο κα Φρειδερίκη Φέκου Φαρμακιώτη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου κα. Ελένη Μεταξά και κα Ζαφειριώ Μελισίδου, επισκέφτηκαν το Ειδικό Νηπιαγωγείο και Ειδικό Δημοτικό σχολείο του Δήμου Φλώρινας, προκειμένου να παραδώσουν υποστηρικτικό υλικό για την κάλυψη μέρους των λειτουργικών αναγκών του σχολείου και άλλα χειροποίητα είδη.

Η Πρόεδρος, παραδίδοντας το υλικό τόνισε ότι η σημερινή προσφορά του Λυκείου των Ελληνίδων Φλώρινας είναι ακόμη μία ελάχιστη υποστηρικτική βοήθεια του συλλόγου, στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά, η Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού σχολείου Φλώρινας, για την ψυχική και κοινωνική ωρίμανση των μαθητών με ειδικές ανάγκες με στόχο την ένταξή τους στην κοινωνία.

Για το ΔΣ του Λυκείου των Ελληνίδων Φλώρινας

Η Πρόεδρος του ΔΣ

Χριστίνα Δ. Γκόλνα

Η Γεν. Γραμματέας

Ευμορφία Κηπουροπούλου