- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αμυνταίου: «Οι επιπτώσεις της βίαιης απολιγνιτοποίησης στην περιοχή Αμυνταίου: Προτάσεις για την αγροτική οικονομία»

Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αμυνταίου διοργανώνει ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση, που αφορά στις επιπτώσεις της βίαιης απολιγνιτοποίηση στην περιοχή Αμυνταίου, αλλά και τις προτάσεις για την αγροτική οικονομία, το Σάββατο 13 Φλεβάρη 2021 και ώρα 18:00, με τίτλο: Οι επιπτώσεις της βίαιης απολιγνιτοποίησης στην περιοχή Αμυνταίου: Προτάσεις για την αγροτική οικονομία.

Κεντρικές ομιλήτριες θα είναι η Βουλευτής Φλώρινας και Αναπλ. Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Π. Πέρκα και η Βουλευτής Καστοριάς και Αναπλ. Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ο. Τελιγιορίδου.  

Στην εκδήλωση θα δοθεί χρόνος εισηγήσεων – παρεμβάσεων στους εκπροσώπους της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Αγροτικών, Κτηνοτροφικών και Οινοποιητικών Συνεταιρισμών και Ενώσεων της περιοχής.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί live από το FB page του ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, το FB page Πέτη Πέρκα και το κανάλι YouTube Πέτη Πέρκα.

Δείτε εδώ την εκδήλωση στο Facebook: https://fb.me/e/jZE8OQ14z