- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας

Στις τελευταίες αγωνιστικές της Τσάμπιονσιπ γίνεται ένα μικρό… μακελειό. Είναι και λογικό καθώς οι ομάδες αγωνίζονται ακατάπαυστα, με διαδοχικά εμβόλιμα ή εξ αναβολής ματς εδώ και περίπου δύο μήνες.

 

Εσύ ποιο βετ θα επιλέξεις από τα σημερινά παιχνίδια;

 

Γράφει ο Κώστας Φίλιος

 

Σε… κακό φεγγάρι βρίσκεται η Λούτον, προέρχεται από δύο κακές εμφανίσεις και ισάριθμες ήττες από Κάρντιφ (2-0 εντός) και Στόουκ (3-0 εκτός έδρας). Δεν αγχώνεται ιδιαίτερα καθώς έχει απόσταση 8 βαθμών από την τελευταία τριάδα, αλλά πρέπει να ανακάμψει για να μην μπει σε περιπέτειες. Πάντως, στις 7 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της για όλες τις διοργανώσεις έχει επίδοση 1-1-5, με τα θετικά αποτελέσματα να είναι απέναντι στις «ντεφορμέ», όταν τις αντιμετώπισε, Χάντερσφιλντ και Μπέρμιγχαμ).

Τέτοια δεν είναι η Μίλγουολ, η οποία τρέχει αήττητο 8 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα (4-4-0) και έχει στόχο να μειώσει τη διαφορά από τα πλέι οφ. Βασίζεται στη δύναμη και στην καταστροφή του παιχνιδιού των αντιπάλων (διαχρονική «στρατηγική» της ομάδας), γι’ αυτό και έχει εντός έδρας επίδοση 3-10-3 και εκτός 6-5-4, αντίστοιχα. Είναι και αήττητη στο «Κένιλγουορθ Ρόουντ» από το 2008 και μετά (2-2-0), ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Θα της δώσω ένα μικρό προβάδισμα.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για την Τσάμπιονσιπ στο Foxbet