- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Δήλωση του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη για τον νέο και τον απερχόμενο Αστυνομικό Διευθυντή Φλώρινας

Ως Δήμαρχος Φλώρινας συγχαίρω θερμά τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Παναγιώτη Γεωργιάδη για την τοποθέτησή του στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας και εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσει να ασκεί με επιτυχία τα αυξημένα καθήκοντά του.

Η εμπειρία, οι ικανότητες, η συνέπεια και το ήθος του, στην μέχρι τώρα πορεία του, αποτελούν εχέγγυα για το έργο το οποίο καλείται να επιτελέσει από τη νέα του θέση.

Είναι δεδομένο ότι θα συνεχίσουμε τη μέχρι τώρα στενή και αγαστή συνεργασία που έχουμε αναπτύξει ως Δήμος Φλώρινας με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας και προσωπικά με τον κ. Γεωργιάδη (ο οποίος μέχρι πρότινος υπηρετούσε ως Υποδιευθυντής στην Δ.Α. Φλώρινας).

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Αστυνομικό Διευθυντή Φλώρινας κ. Δημήτριο Παλιογιάννη, ο οποίος αποστρατεύεται, για την εξαιρετική και αποτελεσματική συνεργασία που είχαμε σε όλους τους τομείς και το ενδιαφέρον που επιδείκνυε καθημερινά για την ασφάλεια των πολιτών. Του εύχομαι ότι καλύτερο στη ζωή του.

Βασίλειος Νικ. Γιαννάκης
Δήμαρχος Φλώρινας