- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στον Αθλητικό Όμιλο Φλώρινας

Ύστερα από τη δημοσιοποίηση της ετήσιας αξιολόγησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ) και την αναρρίχηση του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας (ΑΟΦ) στην πρώτη θέση για το 2020, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, κ. Ιωάννης Κιοσές, εξέδωσε το παρακάτω συγχαρητήριο μήνυμα:

«Η αναρρίχηση του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης της Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων, μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς η εδραίωση του στη δεύτερη θέση κατά τα δύο προηγούμενα έτη, τον καθιέρωσε στους ισχυρούς του χειμερινού αθλητισμού της χώρας μας.

Η φετινή διάκριση του Φλωρινιώτικου συλλόγου αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία, αφού παρά την υγειονομική συγκυρία που έπληξε και τον χώρο του αθλητισμού, επιβεβαίωσε την αγωνιστική του άνοδο, με τον πιο πειστικό τρόπο.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερη υπερηφάνεια, που οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ομίλου, με τις εξαίρετες αγωνιστικές επιδόσεις και το απροσπέλαστο ήθος τους αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για τις νεότερες γενιές και τις δυνατότητες τους.

Θερμά συγχαρητήρια, σ΄ όλη την αθλητική οικογένεια του Α.Ο.Φ.».