- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας με τους αθλητές και αθλήτριες του ΑΟΦ που θα συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκι Ανδρών – Γυναικών

Τους αθλητές και τις αθλήτριες του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας,  Λαδοπούλου Βούλα, Τίτα Νεφέλη, Ιωάννου Έλενα, Αντωνιάδη Άγγελο και Γάστη Αθανάσιο καθώς και τον προπονητή του Α.Ο.Φ. και Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Χρήστο Τίτα υποδέχτηκε, την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021, στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ενόψει της συμμετοχής των πέντε νεαρών διεθνών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βορείων αγωνισμάτων Χιονοδρομίας Ανδρών – Γυναικών, που θα πραγματοποιηθεί στο OBESRDORF της Γερμανίας, από 22 Φεβρουαρίου έως 7 Μαρτίου 2021.

Ο κ. Ιωάννης Κιοσές, εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα:

«Εκ μέρους όλων των Φλωρινιωτών οφείλω να εκφράσω τη χαρά και την υπερηφάνεια μας, που πέντε αθλητές του Α.Ο.Φ. θα εκπροσωπήσουν τα Εθνικά μας χρώματα σε μια εκ των κορυφαίων διεθνών διοργανώσεων.

Είμαστε βέβαιοι ότι για μια ακόμα φορά, θα κρατήσατε ψηλά την Ελληνική σημαία, τόσο με το ήθος σας εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, όσο και με τις αγωνιστικές σας επιδόσεις.

Οι δυνατότητες σας είναι ανεξάντλητες. Οι σκέψεις και οι ευχές μας θα  συνοδεύουν κάθε σας προσπάθεια για διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Σας ευχαριστούμε για τις μεγάλες στιγμές που μας χαρίζετε!».