- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας με τους αθλητές και αθλήτριες του Α.Ο.Φ. που θα συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βορείων Αγωνισμάτων Χιονοδρομίας

Τους αθλητές και τις αθλήτριες του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας (Α.Ο.Φ.) που θα συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βορείων Αγωνισμάτων Χιονοδρομίας Ανδρών – Γυναικών στο Obesrdorf της Γερμανίας, καθώς και τον προπονητή τους, δέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γιαννάκης είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με τον προπονητή του Α.Ο.Φ. και ομοσπονδιακό προπονητή κ. Χρήστο Τίτα και τους αθλητές και αθλήτριες Βούλα Λαδοπούλου, Νεφέλη Τίτα, Έλενα Ιωάννου, Άγγελο Αντωνιάδη και Αθανάσιο Γάστη.

Ο κ. Δήμαρχος τόνισε τη μεγάλη τιμή που περιποιεί για τη Φλώρινα η συμμετοχή αθλητών της με τα εθνικά χρώματα σε μια διοργάνωση κορυφαίου επιπέδου, γεγονός που μας γεμίζει υπερηφάνεια και αισιοδοξία, ιδιαίτερα τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Ευχήθηκε δε κάθε επιτυχία στους αθλητές και τις αθλήτριες και εξέφρασε την πεποίθηση του για υψηλές επιδόσεις και διακρίσεις στους επερχόμενους αγώνες.