- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Αύξηση του επιδόματος πετρελαίου για τη Φλώρινα και επίδομα βιομάζας για το Αμύνταιο ζήτησε ο βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης

Την Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021, ο βουλευτής Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Αντωνιάδης επισκέφτηκε τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη.

Δύο ήταν τα κύρια θέματα της συζήτησης. Η αύξηση του ποσού στο επίδομα θέρμανσης για το πετρέλαιο, για τους δικαιούχους της Α΄ ζώνης στην οποία ανήκει και ο νομός Φλώρινας, καθώς και η επιχορήγηση των κατοίκων του Αμυνταίου – Λεβαίας – Φιλώτα, δικαιούχων λόγω χρήσης βιομάζας.

Ο βουλευτής ευχαρίστησε επίσης τον υπουργό για την επίλυση του θέματος της έγκαιρης καταβολής των κονδυλίων για την ξύλευση στους δικαιούχους των κοινοτήτων του νομού Φλώρινας, καθώς επίσης και για την επέκταση του επιδόματος θέρμανσης, εκτός από το πετρέλαιο και στα ξύλα, τη βιομάζα κλπ.

Ο κ. Αντωνιάδης ζήτησε από τον υπουργό να αυξήσει το επίδομα πετρελαίου στην Α΄ ζώνη στην οποία υπάγεται ο νομός Φλώρινας, καθώς επίσης και την καταβολή επιδόματος βιομάζας για τους κατοίκους Αμυνταίου – Λεβαίας – Φιλώτα. Ο υπουργός δεσμεύτηκε να εξεταστούν όλα αυτά τα θέματα για την επόμενη χειμερινή περίοδο.