- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ποια μέτρα ισχύουν για τις επιχειρήσεις της Φλώρινας από 4 έως 16 Μαρτίου 2021

Πρέπει να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη από τους συναδέλφους μας για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε εξ αιτίας της ασάφειας με την εφαρμογή των μέτρων που ανακοινώθηκαν χθες από την κυβέρνηση.

Με βάση το νέο ΦΕΚ 843 Β και την Υπουργική Απόφαση Δ1α/Γ.Π.οικ.13805/4-3-2021 που ορίζει τα νέα μέτρα για την περίοδο από την Πέμπτη, 4 Μαρτίου μέχρι και την Τρίτη, 16 Μαρτίου, περιλαμβάνοντας και την Καθαρή Δευτέρα , και η οποία μας κοινοποιήθηκε σήμερα το πρωί.

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων παραμένει όπως ήταν.

 

Υπουργική Απόφαση μέτρων που ισχύουν από 4 μέχρι 16 Μαρτίου 2021

Εκδόθηκε σήμερα το πρωί η Υπουργική Απόφαση Δ1α/Γ.Π.οικ.13805/4-3-2021 που ορίζει τα νέα μέτρα για την περίοδο από την Πέμπτη, 4 Μαρτίου μέχρι και την Τρίτη, 16 Μαρτίου, περιλαμβάνοντας και την Καθαρή Δευτέρα.

Με την απόφαση καθορίζεται νέο, ειδικά προσαρμοσμένο ωράριο και για τα δύο νέα επιδημιολογικά επίπεδα, αυξημένου και πολύ αυξημένου κινδύνου, ως εξής:

Περιοχές αυξημένου κινδύνου (κόκκινες)

Περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθυκόκκινες)

Η ισχύς της Υπουργικής Απόφασης ξεκινάει από σήμερα, με την εξαίρεση της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για την οποία η ισχύς της αρχίζει από το Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00.

 

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΥΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ