- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συλλυπητήριο μήνυμα του «Αριστοτέλη» για την εκδημία του Δημητρίου Μουρτζίλα

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» εκφράζει την ειλικρινή θλίψη του, για την εκδημία του πρώην Προέδρου του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης Δημητρίου Μουρτζίλα.

Ο αείμνηστος πλέον Δημήτριος Μουρτζίλας, γόνος Μοναστηριώτικης οικογένειας, παρότι δραστηριοποιήθηκε για δεκαετίες στην πόλη της Θεσσαλονίκης, δεν έκοψε τους ισχυρούς δεσμούς του με τη γενέτειρα πόλη του, τους ανθρώπους και τους Συλλόγους της.

Κατά την πολυετή προσφορά του στους Φλωρινιώτες και Δυτικομακεδόνες της Θεσσαλονίκης, προέβαλλε και αναδείκνυε πάντα την αγαπημένη του Φλώρινα, με κόστος την απώλεια του προσωπικού και οικογενειακού ελεύθερου χρόνου του.

Προερχόμενος από τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, συνεργάστηκε άψογα με τον Σύλλογό μας σε κοινές εκδηλώσεις (χορωδιακές συναντήσεις, ομιλίες, ημερίδες, συνέδρια, εκδρομές, εκθέσεις καλλιτεχνών, κα), καθ’ όλη τη διάρκεια των ετών της προεδρίας του.

Η εκτίμηση και η αποδοχή που απολάμβανε από κάθε επίσημο ή απλό συνομιλητή του, αποτελούν χαρακτηριστικά που δύσκολα συνδυάζονται σε ένα πρόσωπο.

Εκ μέρους της Αριστοτελικής Οικογένειας εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας προς την οικογένειά του και τον Σύλλογο Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης.

Αιωνία του η μνήμη.

Το ΔΣ του ΦΣΦΑ