- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Γ. Αντωνιάδης: Άμεση και έμπρακτη στήριξη των πανεπιστημιακών τμημάτων της Φλώρινας και όλου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021, ο βουλευτής Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης είχε συνάντηση στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με την ηγεσία του υπουργείου, υπουργό κα Νίκη Κεραμέως, με την οποία συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την εκπαίδευση όλων των βαθμίδων στο νομό Φλώρινας.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στο θέμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στη λειτουργία των υπαρχόντων Τμημάτων, στα θέματα υποδομής, εξοπλισμού, αλλά και στελέχωσής τους με διοικητικό και διδακτικό προσωπικό.

Η κα Κεραμέως επανέλαβε την δική της προσωπική δέσμευση, αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού για την με οιονδήποτε τρόπο στήριξη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με ιδιαίτερη έμφαση στις Σχολές της Φλώρινας.

Επίσης, ο βουλευτής ευχαρίστησε την υπουργό για την άμεση παρέμβασή της και επίλυση του προβλήματος σχετικά με τις μεταθέσεις των δασκάλων στο νομό Φλώρινας (λόγω τεχνικού προβλήματος).