- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Η φετινή 7η Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, μας βρίσκει εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η υγεία, το πολυτιμότερο αγαθό για κάθε άνθρωπο, δοκιμάζεται με ποικίλους τρόπους, ιδιαίτερα δε την περίοδο αυτή που βιώνουμε μια απροσδόκητη παγκόσμια υγειονομική κρίση.

Οφείλουμε, τη μέρα αυτή, να την αφιερώσουμε σε όλους τους ιατρούς, τους νοσηλευτές και σε όσους υπηρετούν το σύστημα υγείας, που δίνουν μια σκληρή μάχη σε καθημερινή βάση.

Τους οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ», ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης, αλλά κυρίως οφείλουμε να συνεχίσουμε να δείχνουμε και με πράξεις ότι σεβόμαστε την προσπάθεια και την προσφορά τους, τηρώντας όλα τα μέτρα υγιεινής και αποφυγής μετάδοσης του κορωνοϊού.

Στην περιοχή μας έχουμε την τύχη να διαθέτουμε υγειονομικό προσωπικό που παρέχει υψηλής ποιότητας περίθαλψη και φροντίδα. Είμαστε ευγνώμονες για τα όσα μας προσφέρουν, για τον επαγγελματισμό και την ανθρωπιά τους.

Ο Δήμος Φλώρινας, από την πλευρά του, βρίσκεται δίπλα στους δημότες του και στις ανάγκες τους. Με το ΚΕΠ Υγείας και όλες τις κοινωνικές δομές (Βοήθεια στο Σπίτι, ΚΗΦΗ, Συμβουλευτικό Κέντρο κ.ά.) στηρίζουμε τον κάθε πολίτη που έχει ανάγκη. Και εδώ οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους του Δήμου στις δομές αυτές, για τον καθημερινό μόχθο και την αγάπη με την οποία περιβάλλουν τους συνανθρώπους μας.

Βασίλειος Νικ. Γιαννάκης
Δήμαρχος Φλώρινας