- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

«Τρέχουμε για τον αυτισμό» στη Φλώρινα (video, pics)

Με μία συμβολική πορεία οι φορείς της Φλώρινας έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού (2 Απριλίου), μέσω της δράσης «Τρέχουμε τον μήνα Απρίλιο για τον Αυτισμό – raceforautism», που διοργανώνουν το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Αττικής.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτής της δράσης το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, σε συνδιοργάνωση με την Π.Ε. Φλώρινας και τον Δήμο Φλώρινας, υλοποίησαν το πρωί της Κυριακής πορεία – περπάτημα τριών χιλιομέτρων με σημείο εκκίνησης την πλατεία Γ.Μόδη και σημείο τερματισμού την περιοχή του Αγ. Νικολάου.

Στη συμβολική αυτή δράση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΚΚΠΠΔΜ Ιωάννης Παρδάλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Ιωάννης Κιοσσές, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλειος Άμπας, ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλειος Γιαννάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μιχαήλ Χάτζιος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φλώρινας Κωνσταντίνος Ρόζας, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Φλώρινας Χρήστος Παπούλκας, η εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Αγνή Σιδηροπούλου και ο εκπρόσωπος των ΚΕΣΥ Φλώρινας Νικόλαος Γαλαρινιώτης.