- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Α.Σ. Σπάρτακος Φλώρινας: Πρόκριση για τους πανελλήνιους αγώνες για τις αθλήτριες του συλλόγου Αγγελική Σαϊλάκη και Μαρία Μπέλλη (pics)

Το Σάββατο 22 Μαΐου διεξήχθησαν οι διασυλλογικοί αγώνες της Δυτικής Μακεδονίας στο Άργος Ορεστικό.

Η αθλήτρια Σαϊλάκη Αγγελική κέρδισε το χρυσό μετάλλιο σε μια γρήγορη κούρσα στα 80μ με χρόνο 10.74 sec (- 2.5 αρνητικό άνεμο), επίδοση που την στέλνει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μέσα στους καλύτερους τρεις χρόνους του ομίλου της.

Η πρωτοεμφανιζόμενη Μπέλλη Μαρία αγωνίστηκε στα 3000μ (χρόνος 12′:05) με αποτέλεσμα να κερδίσει την πρώτη θέση και να προκριθεί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα με την πρώτη καλύτερη επίδοση του ομίλου της.

Επίσης ο Γκεσόπουλος Ευάγγελος, αν και ο μικρός της κατηγορίας, πήρε την τρίτη θέση στα 150μ.

Σε μια συναρπαστική κούρσα στην σκυταλοδρομία 4×80 μ. οι αθλήτριες Σαϊλάκη Αγγελική, Παπούλκα Βασιλική, Μπέλλη Μαρία και Τσικάρη Θωμαή κέρδισαν τη δεύτερη θέση με χρόνο 44. 56 sec. Επίσης την τετάρτη θέση στα 80μ πήρε η Παπούλκα Βασιλική και την 10η οι μικρούλες για την κατηγορία Τσικαρη Θωμαή στα 80μ και Τζήμα Αναστασία στα 150μ.

Το Δ.Σ., ο πρόεδρος Μπραγιάννης Δημήτριος και η προπονήτρια Θωμαϊδου Χρύσα συγχαίρουν τους αθλητές και τους εύχονται καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες.