- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

«Ασημένια» τα αγόρια και τα κορίτσια του ΟΞΙΦ!

Τόσο τα Αγόρια όσο και τα Κορίτσια μας ξεχώρισαν με την παρουσία τους στους Τελικούς των Ομαδικών Αγωνισμάτων Ξίφους Μονομαχίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων, που ολοκληρώθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικότερα η ομάδα των Αγοριών με τους Άγγελο Ρασπόπτση, Αχιλλέα Μαυρομάτη, Στυλιανό Κάτσινο και Άγγελο Αιβαλιώτη έφθασαν στον Μεγάλο Τελικό αφού κέρδισαν τον Ο.Σ. Αμαρουσίου 45-27 στον προημιτελικό, τον Αρίστων Παιανίας σε ένα συγκλονιστικό ημιτελικό 41-40. Στον Τελικό αντιμετώπισαν τον, πολύ δυνατό, Μεσσαρά από τον οποίο έχασαν 29-45 και κατέκτησαν την 2η θέση και το Ασημένιο Μετάλλιο.

Αντίστοιχα τα Κορίτσια, Αφροδίτη Ταρενίδου, Κωνσταντίνα Καράντζα, Φωτεινή Μπίνα και Ραφαέλα Ελευθεράκη,  κέρδισαν στον προημιτελικό την Ραφήνα 45-23 και σε έναΝ, επίσης, αγώνα θρίλερ, τον Α.Ο. Βάρης 45-44. Στον Μεγάλο Τελικό παρά την καταπληκτική τους εμφάνιση έχασαν από τον Οδυσσέα Χαλανδρίου 41-45 κατακτώντας, επίσης, την 2η θέση και το Ασημένιο Μετάλλιο.

Συνολικός απολογισμός 3 Ασημένια και 2 Χάλκινα Μετάλλια ενώ 5 ξιφομάχοι μας κατέκτησαν το προνόμιο για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο οφείλει να ευχαριστήσει δημόσια όλα τα Παιδιά για το ήθος, την αποφασιστικότητα, το πάθος για τη Νίκη αλλά και την απόλυτη συνέπεια και σεβασμό στα Μέτρα Προφύλαξης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Γονείς – Ήρωες που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους αυτές τις πολύ δύσκολες εποχές. Τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη για την Στήριξη του και τους Χορηγούς του Ο.ΞΙ.Φ. ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ, BROWN COFFEE, SWORD HELLAS, ΚΔΑΠ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟΣΠΙΤΟ.

Ένα Μεγάλο Μπράβο στο Προπονητικό TEAM Νικόλα, Χρήστο και Μιχάλη για τον απόλυτο επαγγελματισμό και το αποτέλεσμα!!!

Η δουλειά συνεχίζεται από αύριο με την προετοιμασία των Παμπαίδων – Πανκορασίδων αλλά και των Νέων Ανδρών – Γυναικών για τα δικά τους Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Τέλος, το Δ.Σ. και ολόκληρη Οικογένεια του ΟΞΙΦ συγχαίρει την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας γιατί απέδειξε ότι με το «Καλημέρα» κάτι καλό γίνεται!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!!!

Από το Δ.Σ.