- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Διπλή εκπροσώπηση για τους «Κορύβαντες» στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Η δυναμική εκπροσώπηση της τοξοβολίας της Βορείου Ελλάδος στην κεντρική διοικητική σκηνή του αθλήματος είναι πλέον γεγονός. Ο Αθλητικός Σύλλογος Τοξοβολίας «Κορύβαντες» από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος δραστηριοποιείται με επιτυχία εδώ και χρόνια σε όλη την  Μακεδονία, έχει την χαρά να ανακοινώσει την εκλογή δύο (2) διακεκριμένων μελών του στο νέο 12μελές Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, κατόπιν της 16ης/04/2021 ανασυγκρότησής του. Πέραν της εκλογής της κας Ερασμίας Σμυρόγλου στην θέση του Ταμία της Ομοσπονδίας, ο Σύλλογός μας εκπροσωπείται πλέον και από τον διεθνώς διακεκριμένο τοξότη κ. Άρη Κορμπέτη, ο οποίος εκλέχθηκε Αναπληρωτής έφορος της Ομοσπονδίας.Η εμπιστοσύνη τόσο σημαντικών θέσεων ευθύνης σε μέλη του Οργανισμού μας, αποτελεί για εμάς υποχρέωση επιτυχίας και κίνητρο για να φανούμε αντάξιοι της στήριξης αθλητών & σωματείων ανά την Ελλάδα.

Άξιο αναφοράς, επίσης, είναι το γεγονός, ότι η νέα πρόεδρος, Κα. ‘Ελση Σκαφίδα, είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην ιστορία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας. Η Κα Σκαφίδα είναι Γενική Γραμματέας του Α.Ο. «Στόχος», είναι μητέρα δύο βραβευμένων αθλητριών τοξοβολίας και παρακολουθεί τα δρώμενα της τοξοβολίας απο το 1995. Περισσότερα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τις δομές του ΕΔΩ:

Αξιοσημείωτη, παράλληλα, είναι η πολύ δυναμική παρουσία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Τ., εξαιρετικών στελεχών Συλλόγων Τοξοβολίας της Μακεδονίας, οι οποίοι κοσμούν πλέον τις τάξεις του:

Επιτροπές (οργανωτικής και συμβουλευτικής λειτουργίας):

1) Ταξιάρχης Χασσαλεύρης  (ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ) – Επιτροπή Ανάπτυξης και Υποδομών

2) Σοφοκλής Πινόπουλος  ( ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ ) – Επιτροπή Ανάπτυξης και Υποδομών

3) Ερασμία Σμυρόγλου ( ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ ) – Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Αγώνων

4) Αρης Κορμπέτης ( ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ) – Επιτροπή Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας

5) Χρηστος Χατζηγιάννης (Σπάρτακος Έδεσσας) – Επιτροπή Ανάπτυξης και Υποδομών

6) Ιωάννης Βαϊόπουλος (Σπάρτακος Έδεσσας) – Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Αγώνων

7) Λάζαρος Παπουτζής (Σ.Α.Λ.Φ.) – Επιτροπή Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας

8) Ιωάννης Χαρίσης (Αρχέλαος Κατερίνης) – Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Αγώνων

Ο  Αθλητικός Σύλλογος Τοξοβολίας «Κορύβαντες», έχει διοργανώσει στην περιοχή της Φλώρινας δύο Διεθνή Meeting Τοξοβολίας: 1. International 3D Archery Meeting «Leptokaryes 2018»  2. International 3D Archery Meeting «Leptokaryes 2019» , ενώ το 2019 διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τον επίσημο Διεθνή Αγώνα Τοξοβολίας (υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας) International 3D Archery Competition «ARKTOS 2019» .

Ο Σύλλογός μας ευχαριστεί τους φίλους τοξότες από όλη την Ελλάδα για τα ένθερμα μηνύματα συμπαράστασης, φιλοδοξεί να μεταφέρει την φωνή και τις ανάγκες των τοξοτών της επαρχίας στην κεντρική αθλητική σκηνή και δεσμεύεται να συνεχίσει την προσπάθεια του για υγιή ανάπτυξη του αθλήματος σε όλες τις περιοχές της επικράτειας, με ιδιαίτερη έμφαση στην διοργάνωση διεθνών αγώνων Τοξοβολίας Πεδίου (Field Archery) και Τρισδιάστατης Τοξοβολίας (3D Archery).

Για τον Αθλητικό Σύλλογο Τοξοβολίας ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ

Σπύρος Μπάκας

https://uw.academia.edu/SpyrosBakas