- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ολοκληρώθηκε η εθελοντική δράση «ΚαθαρίΖουμε την αγαπημένη μας γειτονιά» του Γραφείου Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας (pics)

Περισσότερα από 2.000 λίτρα σκουπιδιών συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της εθελοντικής δράσης «ΚαθαρίΖουμε την αγαπημένη μας γειτονιά» που διοργάνωσε το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας, στο πλαίσιο της διαρκούς πανελλήνιας εθελοντικής δράση «Save Υour Hood», στην οποία έχει ενταχθεί ο Δήμος Φλώρινας.

Οι συμμετέχοντες εθελοντές χωρίστηκαν σε ομάδες και ανέλαβαν τον καθαρισμό διαφόρων σημείων της πόλης της Φλώρινας. Μια όμορφη παρέα που με ενθουσιασμό, ζήλο και φιλότιμο, επέδειξαν κοινωνική ευαισθησία και περιβαλλοντική συνείδηση.

Η δράση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Μαΐου, καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή της και το Σάββατο 15 Μαΐου, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Ο Δήμος Φλώρινας και το Γραφείο Εθελοντισμού εκφράζουν τις βαθύτερες ευχαριστίες τους προς όλους τους συμμετέχοντες – φορείς, συλλόγους, μεμονωμένους εθελοντές, επιχειρήσεις – που συνέδραμαν στη δράση.

Ένα συναρπαστικό και όμορφο ταξίδι στους δρόμους του οργανωμένου εθελοντισμού ξεκίνησε… Έπεται συνέχεια…