- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το αθλητικό & ψυχαγωγικό camp «Φανή Κουσιπέτκου» στην καλύτερη αθλητική κατασκήνωση της Ευρώπης!

Η εμπειρία που θα ζήσουν τα παιδιά για την οποία θα μιλούν όλη τη χρονιά και θα ανυπομονούν να ξαναέρθει ο επόμενος χρόνος για να ξαναβρεθούν και πάλι εκεί που χτυπάει ο παλμός, έρχεται!

Μία εβδομάδα που θα συντροφεύει μια ζωή το παιδί με τις πιο υπέροχες αναμνήσεις!

Το κατασκηνωτικό camp Κουσιπέτκου Φανή θα πραγματοποιηθεί στις 20-26 Αυγούστου όπως πάντα στην καλύτερη αθλητική κατασκήνωση της Ευρώπης του Σκούρα στην Χαλκιδική!

Η επικεφαλής συνοδός κα Κουσιπέτκου Φανή είναι από τα εμπειρότερα μέλη στη διοργάνωση τέτοιων camps στον ελληνικό χώρο και προσφέρει πάντα πολύ δυνατές και πρωτότυπες εμπειρίες στους συμμετέχοντες. Οι εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης είναι υπερσύγχρονες και το προσωπικό άριστα εκπαιδευμένο. Όλοι οι προπονητές είναι εξειδικευμένοι στο άθλημά τους με χρόνια προϋπηρεσίας στο ιστορικό τους.

Η Αθλητική Κατασκήνωση Σκούρας αποτελεί ένα πρότυπο αθλητικό και εκπαιδευτικό συγκρότημα διεθνών προδιαγραφών με 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο των κατασκηνώσεων και της εκπαίδευσης. Τοποθετημένη στην καρδιά μιας πευκόφυτης έκτασης 200 στρεμμάτων στις Νέες Φώκιες της Χαλκιδικής και δίπλα σε μια μαγευτική παραλία, η κατασκήνωση αποτελεί έναν μικρό επίγειο παράδεισο για παιδιά 6 έως 16 ετών.

Μέσα σε αυτό το υπέροχο φυσικό περιβάλλον, οι πρωταγωνιστές του χώρου είναι τα παιδιά και η κατασκήνωση τους παρέχει 30 διαφορετικά αθλήματα και δραστηριότητες καθώς και 3 πενηντάρες πισίνες.

Αναπόσπαστο κομμάτι της κατασκήνωσης αποτελεί και η συμβολή στην προσωπική ανάπτυξη της ψυχής και του πνεύματος των παιδιών, όχι μόνο μέσα από τον αθλητισμό αλλά και μέσω του πλούσιου ψυχαγωγικού προγράμματος το οποίο εφαρμόζεται καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.Από το πρωινό ξύπνημα, στο χορό και τα παιχνίδια στην πλατεία, ως το βραδινό κυνήγι χαμένου θησαυρού, οι κατασκηνωτές έρχονται καθημερινά σε επαφή με πολλές ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες τις οποίες επιμελείται η αντίστοιχη επαγγελματική ομάδα.

Το camp πέρα από το πρόγραμμα της κατασκήνωσης εφαρμόζει και τις δικιές του extra ψυχαγωγικές και αθλητικές δραστηριότητες, οργανωμένες με πολύ μεράκι και φαντασία!

Η κα Κουσιπέτκου επίσης δημιουργεί μία ομαδική συνομιλία με τους γονείς και στέλνει κάθε μέρα φωτογραφίες και βίντεο από τις δράσεις των παιδιών, οπότε οι γονείς είναι συνεχώς ενημερωμένοι.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθούν εντός των επόμενων ημερών.

Οι γονείς έχουν τρεις επιλογές για να δηλώσουν συμμετοχή για τα παιδιά τους.
Είτε το ταμείο τους είναι συμβεβλημένο με κατασκηνώσεις είτε με το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, είτε επί πληρωμή.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε την κα Κουσιπέτκου Φανή στο τηλέφωνο 6977960299.