- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

1η θέση για την Γεωργία Δούκα του ΣΟΧ στον Διασυλλογικό Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας Αλιγκάρι Bike Πάικου

Το Σαββατοκύριακο 19 – 20 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν οι Αγώνες Δρόμου και Ορεινής Ποδηλασίας Αλιγκάρι Bike Πάικου, που διοργανώνεται από το σύλλογο Μεγαλολιβαδιωτών Πάικου, τον Δήμο Παιονίας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τη ΔΕΘ – HELEXPO και τον Εμπορικοεπαγγελματικό Σύλλογο Γουμένισσας.

Η αγωνιστική ομάδα ποδηλασίας του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συμμετείχε στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης του με πέντε αθλητές. Οι αθλητές του ΣΟΧ Φλώρινας πέτυχαν άριστα αποτελέσματα, με την Γεωργία Δούκα να πετυχαίνει πρώτη νίκη στην κατηγορία της, σε έναν αγώνα που αποτέλεσε και προετοιμασία για το πρωτάθλημα Βορ. Ελλάδος που θα γίνει στην Δροσοπηγή το επόμενο Σαββατοκύριακο. Όλοι κατάφεραν να βρίσκονται μέσα στην πρώτη δεκάδα με τους περισσότερους να είναι και στις απονομές.

Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα του αγώνα για τον Σ.Ο.Χ.

Ήδη οι πρώτες ομάδες των γειτονικών συλλόγων επισκέφτηκαν την Δροσοπηγή για αναγνώριση και προπόνηση στην πίστα του DrosopigiRace που θα αποτελέσει τον αγώνα πρωταθλήματος Μακεδονίας Θράκης και θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 26-27 Ιουνίου με δύο αγωνίσματα – eliminator και cross country.

Το Δ.Σ. του Σ.Ο.Χ. συγχαίρει θερμά τον έφορο ποδηλασίας του Συλλόγου Σβάρνα Θεόδωρο για την τεράστια συνδρομή και φροντίδα του τμήματος και της αγωνιστικής ομάδας, τους προπονητές Κάσπαρη Παναγιώτη, Πολπατζή Σίμο και Μπογδάνη Βασίλη και όλους τους γονείς για την υποστήριξη των αθλητών.

Οι προπονήσεις των ακαδημιών του συλλόγου σε ποδηλασία και χιονοδρομία συνεχίζονται κανονικά και για κάθε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τους προπονητές και στα τηλέφωνα του συλλόγου 2385029939 και 6947525632.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα site της ΕΠΣ.ΜΑΘ https://epsmath.gr και www.aligkarirun.gr.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καράντζας Χ. Λάζαρος