- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Αγωνιστικό παρών για τον Φλωρινιώτη οδηγό αγώνων Τάσο Χατζηχρήστο στην 8η Ανάβαση Κορυλόβου Δράμας

Δυναμικό αγωνιστικό παρών μετά από την υποχρεωτική απουσία λόγω Covid για τον Φλωρινιώτη πρωταθλητή αγώνων Τάσο Χατζηχρήστο και την ομάδα του Chatzichristos Racing Team Florina – Polychronidis Motorsport ο οποίος θα δώσει ΠΑΡΩΝ στις το Σάββατο 26 και Κυριακή 27 Ιουνίου στην 8η Ανάβαση Κορυλόβου Δράμας με το γνωστό θηριώδες BMW M3 Ε36 GT EVO2.

Ο συγκεκριμένος αγώνας προσμετρά στο Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος της ΟΜΑΕ και διοργανώνεται από τον Όμιλο Φίλων Αυτοκινήτου Δράμας (Ο.Φ.Α.Δ) ο οποίος να σημειώσουμε ήταν και ο διοργανωτής σύλλογος της 1ης και τελευταίας Ανάβασης Φλώρινας.

Όπως είναι φυσικό ο Τάσος Χατζηχρήστος και η ομάδα του εκτός από το αγωνιστικό παρών θα συναντήσουν και αγαπημένους φίλους από το Δ.Σ του Ο.Φ.Α.Δ οι οποίοι να τονίσουμε ξεχωρίζουν για την φιλοξενία τους.

Καλό αγώνα λοιπόν σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μεγάλους χορηγούς που συνοδεύουν και στηρίζουν την ομάδα Chatzihristos Racing Team Florina -Polyhronidis Motorsport σε κάθε αγωνιστικό παρών.

Επίσης η Chatzihristos Racing Team Florina -Polyhronidis Motorsport  θέλει να απευθύνει θερμό ευχαριστώ σε όλα τα ΜΜΕ ηλεκτρονικά και έντυπα του νομού Φλώρινας για την αμέριστη συμπαράσταση τους σε κάθε αγώνα.