- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Άλλη μία σημαντική διάκριση για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό από τον Τάσο Χατζηχρήστο στο 8ο Rally Greece Οffroad 2021 (pics)

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 8ο Rally Greece Οff road που πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά και συγκεκριμένα στο Άργος Ορεστικό το τριήμερο 2 έως 6 Ιουνίου 2021.

Ο Φλωρινιώτης ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ οδηγός αγώνων Τάσος Χατζηχρήστος με συνοδηγό – μηχανικό του Νίκο Πολυχρονίδη από την Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας (Α.Λ.Π) τιμήθηκαν από τους διοργανωτές του αγώνα ως πρώτο τοπικό πλήρωμα από τη Βόρειο Ελλάδα καθώς ολοκλήρωσαν με επιτυχία το πολύ απαιτητικό και σκληρό Rally 4×4 που προσμετρά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Baja με αυτοκίνητο Nissan Navara 4X4 στην κατηγορία R1 προσφορά της Auto Σουμπάσης.

Εξαιρετικό και ξεχωριστό ευχαριστω στην EXPRESS SERVICE ΦΛΩΡΙΝΑΣ και προσωπικά στο καλο φίλο Δημοσθένη Ελευθεράκη για την αμέριστη βοήθεια του όλο το αγωνιστικό τριήμερο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μεγάλους χορηγούς που συνοδεύουν και στηρίζουν την ομάδα Chatzichristos Racing Team – Polychronidis Motorsport σε κάθε αγωνιστικό παρών.

Επίσης η Chatzichristos Racing Team Polyhronidis Motorsport θέλει να απευθύνει θερμό ευχαριστώ σε όλα τα ΜΜΕ ηλεκτρονικά και έντυπα του νομού Φλώρινας για την αμέριστη συμπαράσταση τους σε κάθε αγώνα.