- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Αναψυκτικά Φλώρινας Δινάκη: Απόλαυσε τη δροσιά που έρχεται από τα βαθιά!

Ένα μοναδικό προϊόν που παράγεται από το γνωστό από την αρχαιότητα για τις ευεργετικές του ιδιότητες «ξινό νερό» Φλώρινας.

Το νερό με τη φυσική ανθράκωση και τη χαρακτηριστική γεύση που ξεκινά το μακρύ ταξίδι του από τα βάθη της ελληνικής γης, φιλτράρεται φυσικά από τα πετρώματά της και συνταιριασμένο με εξαιρετικής ποιότητας ελληνικούς χυμούς και φυσικές πρώτες ύλες σας χαρίζει, από το 1983, μια ανώτερη γευστική εμπειρία.

Βγαλμένα με μεράκι από τα 101 μέτρα, δροσερά και κρυστάλλινα, σε γεύσεις και συσκευασίες που συναρπάζουν, τα αναψυκτικά ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΙΝΑΚΗ σε προκαλούν να τα γευτείς!

Ένα από τα θαυμαστά έργα της φύσης στη «Λυγκηστίδα» (όπως ονομαζόταν κατά την αρχαιότητα η περιοχή της Φλώρινας), αποτελούν οι φημισμένες πηγές «όξινου ύδατος», όπως χαρακτηριστικά σημειώνονται σε πληθώρα διηγήσεων. Το «ξινό νερό» (το οποίο έχει ονοματίσει μάλιστα και το ομώνυμο χωριό του νομού), αποτελούσε ανέκαθεν σημείο αναφοράς του τόπου μας και πόλο έλξης των περιοίκων.

Οι παλαιότεροι και όχι μόνο μνημονεύουν φυσικά την προσέλευση σε φυσικές κρήνες ή σε ιδιωτικά πηγάδια φίλων, προκειμένου να προμηθευτούν, σε μεγάλα δοχεία, το πολύτιμο νερό. Στα σπίτια των γιαγιάδων μπορούσες πάντα να συνοδεύσεις το φαγητό ή τον ελληνικό καφέ σου με ένα δροσερό ποτήρι ξινό νερό. Το εξαιρετικό αυτό φυσικώς ανθρακούχο νερό στο χωριό μας ξεκινά το μακρύ ταξίδι του από πηγή βάθους 700 μέτρων, φιλτράρεται φυσικά στην πορεία από τα πετρώματα της ελληνικής γης και αντλείται από εμάς απευθείας από τα 101 μέτρα, διατηρώντας αναλλοίωτη τη χαρακτηριστική ελαφρώς «ξινή» γεύση του και την κρυστάλλινη καθαρότητά του. Εκεί που η ίδια η φύση συμμετέχει στην παραγωγή μιας τόσο πολύτιμης πρώτης ύλης, ο δικός μας ρόλος φαντάζει αυτονόητος. Από το 1983, με σεβασμό και μεράκι, στη «ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΙΝΑΚΗ», εμπλουτίζουμε για εσάς το θησαυρό αυτό της φύσης με εξαιρετικούς χυμούς και τον μετουσιώνουμε σε ένα αναψυκτικό μοναδικής γεύσης και ανώτερης ποιότητας.