- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Δήμος Φλώρινας: Ολοκληρώθηκαν τα διαδικτυακά σεμινάρια του προγράμματος «Αγωγή Υγείας για Παιδιά»

O Δήμος Φλώρινας σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων «ΕΔΔΥΠΠΥ», υπό την Αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, διοργάνωσαν την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021, το τρίτο και τελευταίο διαδικτυακό σεμινάριο του προγράμματος «Αγωγή Υγείας για Παιδιά». Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν το πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε με την επιστημονική υποστήριξη του κ. Αναστάσιου Χατζή, Παιδιάτρου-Εντατικολόγου, τ. Συντονιστή-Διευθυντή ΜΕΘ Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», Μέλος ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, μέσω πλατφόρμας zoom.

Η τρίτη διαδικτυακή παρουσίαση με θέμα την «ΕΦΗΒΕΙΑ» είχε χρονική διάρκεια μιάμιση ώρα, ενώ ιδιαίτερη ικανοποίηση προκάλεσε το ενδιαφέρον αρκετών πολιτών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα. Στο τέλος της παρουσίασης πραγματοποιήθηκε συζήτηση και απαντήθηκαν τα ερωτήματα των δημοτών από τον κ. Χατζή σχετικά με την ενότητα που παρακολούθησαν.

Ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Βασίλειος Γιαννάκης, δήλωσε: «Ο Δήμος Φλώρινας, ως μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας, συμμετέχει ενεργά σε δράσεις που αποσκοπούν στην έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των δημοτών, ιδιαίτερα δε σε ευαίσθητα και σημαντικά θέματα που άπτονται της νεολαίας μας, όπως είναι η Εφηβεία. Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτό, συμμετέχουμε και ολοκληρώνουμε την παρουσία μας στο διαδικτυακό Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας για Παιδιά πεπεισμένος πως τα συμπεράσματα όλων αυτών των διαδικτυακών σεμιναρίων αποδείχτηκαν ιδιαίτερα χρήσιμα για τους Δημότες μας».