- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Για τις εκλογές της Ε.Π.Σ. Φλώρινας

Περισσότερο παρωδία παρά εκλογές αποτέλεσαν οι αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στην Ε.Π.Σ. Φλώρινας για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Ε.Π.Σ. Φλώρινας διεκδικεί την πανελλαδική πρωτιά. 8 μόνο ομάδες εκλέγουν 11 συμβούλους. Σε αυτό το σημείο παρακμής και κατάντιας οδήγησε την άλλοτε ισχυρή Ε.Π.Σ. Φλώρινας η διοίκηση Κώστα Αντωνιάδη. Ενώ θα περίμενε κανείς από το διοικητικό δίδυμο Κώστα Αντωνιάδη (πρόεδρος) – Νίκο Μουρατίδη (Αντιπρόεδρος) να συναισθανθούν τα «εγκλήματα» τους και να αποχωρήσουν ανοίγοντας το δρόμο στα άξια υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. και σε άλλους νέους ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο, αυτοί επέλεξαν να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο μέχρι να μην μείνει τίποτα. Συνεχίζουν στην διοίκηση την ένωσης απτόητοι. Ίσως λόγω έλλειψης επαγγελματικής ενασχόλησης, ο μεν πρόεδρος συνταξιούχος που διανύει την 8η δεκαετία την ζωής του και ο δε αντιπρόεδρος που ασχολείται μόνο με τα αδέσποτα του Δήμου Φλώρινας, θα έπρεπε να βρουν κάτι να σκοτώσουν το χρόνο τους. Μαζί όμως «σκοτώνουν» και το τοπικό ποδόσφαιρο. Αλήθεια κρίμα για το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο.

Υ.Γ.: Οι δύο παραπάνω λόγω ιδιότητας αρκούνται στις δημόσιες σχέσεις εκτός Νομού. Μπορεί αυτό να επιδιώκουν γιατί αν δεν ήταν η Ένωση δεν θα τους ήξερε έξω από την Φλώρινα ούτε το συγγενικό τους περιβάλλον.

Φαρμακιώτης Δημήτριος
Δημοτικός Σύμβουλος