- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Γίνεται έξι φορές σερί και πληρώνει 3.25!

Γράφει ο Στέφανος Μαροχαλάκης

Διάβασε εδώ τα καλύτερα προγνωστικα στοιχηματος σημερα !

 

H Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το χρέος της κόντρα στη Βαλένθια, παίρνοντας μια σχετικά εύκολη νίκη και επιβεβαίωσε την επιλογή της χθεσινής στήλης. Σήμερα επιστρέφουμε στα δικά μας και έτσι η επιλογή προέρχεται από τον τρίτο τελικό της BasketLeague, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Λαύριο.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έκανε ήδη το χρέος της και με το παραπάνω στους φετινούς τελικούς, παίρνοντας τη νίκη στον δεύτερο αγώνα, αλλά πιστεύω ότι με αυτή τη νίκη τρύπησε για τα καλά το ταβάνι του. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει σήμερα τη νίκη και θα προσπαθήσει να το κάνει με επιβλητικό τρόπο, για να δώσει απαντήσεις για την εικόνα του στο δεύτερο ματς.

Δεν θα μπλέξω με το χάντικαπ, αφού είναι αρκετά υψηλό, αλλά θα πάω σε μια επιλογή που πληρώνει καλά και έχει επιβεβαιωθεί στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ. Πιο συγκεκριμένα, στα έξι τελευταία επίσημα παιχνίδια των δύο ομάδων με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» σημείωσαν τουλάχιστον 100 πόντους. Το ενδεχόμενο να το ξανακάνουν σήμερα, πληρώνει 3.25 και έτσι θα επιλέξω το Παναθηναϊκός Over 99.5, αφού και το Λαύριο θα παίξει ανοιχτά, χωρίς να προσέχει την άμυνά τους.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά BasketLeague στο Foxbet.gr .